Jump to content

Problema la pornire Iveco tector


Stelian_

Recommended Posts

  • Members

Buna, am o septica din 2001,iveco tector 75E17 si trebuie sa dau la automat 4,5 chei la maxim sa porneasca, am schimbat regulatorul de pe pompa de inalta si tot asa face...se dezamorseaza undeva?acuma prima pornire o ia greu 2,3 chei lungi si dau si la pompa aia de langa rezervor dar dupa ce porneste o data o ia la sfert...ma poate ajuta cineva cu o informatie?

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...
  • Members

Salut Stelian!

La autocamionul tau trebuie verificat tot sistemul de alimentare. Exista varianta sa existe neetanseitati in sistem sau acesta sa se dezamorseze in timp. Problema poate fi incepand de la sorbul de combustibil pana la injectoare, pe tot acest traseu, de aceea trebuie efectuate multiple verificari.
 

Iti recomand sa duci autocamionul la service, acest tip de lucrare poate fi cateodata mai complicata.

 

Mult succes!

 

eliminat reclama mascata,in plus nu aveti voie in acest moment ca numele de utilizator sa fie identic cu al unei firme.. luati legatura cu unul dintre administratori pentru schimbarea numelui ...pe viitor este indicat sa cititi si regulamentul,

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.