Comunitatea soferilor profesionisti Jump to content

Recommended Posts

• 5 years later...
  • 1 year later...
  • Members
On 6/30/2022 at 11:30 PM, Cristian85 said:

Salut, o parerea despre Glock Logistic SRL din  Miercurea Ciuc?

BATAIE de JOC!!!
Va salut; angajau soferi camion pe axa proprie, Franta, Germania sau Norvegia.....dupa citirea anuntului, i-am contactat si am spus ca vreau Norvegia, lucru agreat cu dl director HR Dandu C si o dna Erica, sefa pe acolo. 
Am fost chemat pe 7  februarie la prima intalnire cu ei, cu un intreg dosar de acte, dosar pe care pe cheltuiala mea, l-am dus complet: permis preschimbat, Aviz Psihologic, Aviz Medical,  Fisa de Aptitudini, extras cont in lei si Euro la BCR.
Mai mult decat atat, se platea salariul minim pe tara, plus DIURNA de 85 E/zi pt Norvegia si 95 E/zi pt Franta sau Germania si pt care nu se semna nimic oficial, este DOAR pe vorbe. 

ATENTIE: Am semnat contract pe perioada nedeterminata, cu act aditional pt Norvegia, in fata dnei Erica, reprezentanta firmei, angajata dnului director HR DANDU C. intarind inca o data faptul ca vreau Norvegia, iar agreat si explicat in detaliu ce inseamna pt noi ca soferi, Norvegia.
A ramas sa fiu sunat in 2 sau 3 zile......NIMIC. 
Am inceput sa sun la dna Erica, dna care aparent se ocupa de noi......abia in a 5-a zi de mesaje si apeluri a binevoit sa-mi raspunda, zicandu-mi senin, ca in Norvegia NU se mai poate. I-am explicat ca eu vreau Norvegia, ea destul de infipta ca de ce insist? Printre altele ca am semnat un contract....plus ca anuntul cu Norvegia este bine mersi activ pe net.
A ramas, cu promisiuni, ca ma va suna in 2 zile......au trecut de atunci 3 saptamani si hartiile mele isi pierd valabilitatea si eu sunt tot acasa.

Stimati interesati si cititori, trageti voi concluziile