Members RSR Posted June 19, 2020 Members Share Posted June 19, 2020 Salut, este cineva de pe aici care lucrează in Canada? Ce bani s-ar câștiga in zona Toronto la un job in care sa fii zilnic acasă sau maxim la 2 zile sa faci o pauza acasă și sa lucrezi sa zic 50 de ore pe săptămâna? (Salariul net ma interesează in principal) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members savimbi Posted June 22, 2020 Members Share Posted June 22, 2020 Emigrare sau contract de muncă? De aici trebuie să începi.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members RSR Posted June 22, 2020 Author Members Share Posted June 22, 2020 Acum 2 minute, savimbi a spus: Emigrare sau contract de muncă? De aici trebuie să începi.... Ma gândesc sa rămân acolo, deci emigrare cred. Acum 3 minute, savimbi a spus: Emigrare sau contract de muncă? De aici trebuie să începi.... Mai este de munca acum după coronavirus? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members savimbi Posted June 22, 2020 Members Share Posted June 22, 2020 Trebuie să te hotărăști Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members RSR Posted June 22, 2020 Author Members Share Posted June 22, 2020 Acum 1 minut, savimbi a spus: Trebuie să te hotărăști Pai eu vreau sa rămân acolo, dar nu știu cum trebuie sa plec mai ușor, contract sau altfel? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members savimbi Posted June 22, 2020 Members Share Posted June 22, 2020 Ai telefonul meu......Gata cu mesajele scrise.....conduc......revin doar, depinde ce vrei... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members Dumitrel Posted February 24, 2021 Members Share Posted February 24, 2021 (edited) La 22.06.2020 la 5:44, savimbi a spus: Emigrare sau contract de muncă? De aici trebuie să începi.... Salut, ai putea sa îmi dai ceva sfaturi? Sunt șofer profesionist pe Europa. As vrea sa încerc în Canada cu intenția de relocare. E posibil sa găsesc pentru început sa lucrez 6 luni? Să văd cum este? Mulțumesc anticipat. Edited February 25, 2021 by cico_3504 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts