Members MarianVulturul Posted June 15, 2021 Members Share Posted June 15, 2021 Firma ROTIR Evoluțion mai nou , fosta Rotir cu sediul in Șură Mică , este administrata de un fost șofer Ranf Ionel care își bate joc de șoferi , pretind ca îți dau salariul in 3 rate însă se întârzaie cu banii , are remorci praf in caz ca renunți sa mai lucrezi pentru ei îți invoca motivul ca ai deteriorat remorca pentru a nu îți mai primii banii munciți la ei . Feriti-va colegi de aceasta firma dacă nu vreți sa faceți voluntariat ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members SimuSoferul Posted June 15, 2021 Members Share Posted June 15, 2021 Am auzit și eu de ei , spuneau unii șoferi ca ar fi vai de firmă , țin camioanele pe dreapta prin afară din cauza acestui Ranf Ionel care își bate joc de șoferi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members Alexandrescu Posted June 15, 2021 Members Share Posted June 15, 2021 (edited) AM LUCRAT LA ei ca si multi alti colegi,sunt niste neseriosi. banii niciodata la timp iar salariul ca sii diurnele se dau in rate asfel ca dupa 4 luni vei avea de primit in afara de diurna la zii altii 2000 eu pentru diurna neplatita din lunile anterioare.consumul este de 25 cu 0,5 dar cele mai multe camione nu stau la consum si mai ales ca consumul asta tre sal respectati si la cursele , de Ionel nu mai zic ... pretinde ca a fost șofer și el însă își bate joc de tine cu orice motiv doar ca sa te poate penaliza de bani , stați liniștiti ca se va duce totul cu ei pe apa sâmbetei , vor fi falimentari fără șoferi . Ulciorul nu merge de multe ori la apa . Edited June 17, 2021 by cico_3504 ortografie 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts