Comunitatea soferilor profesionisti Jump to content

Recommended Posts

  • Members

Buna seara, doresc sa va prezint o firma de transport de camioane si 3,5t din IASI care trage teapa la soferi din DIURNA SI SALAR! Soferii de camion sunt obligati

sa mearga pe OUT  ca sa ajunga la descarcare rapid, iar soferii de 3,5t sunt fortati sa conduca pana la epuizare, sfarsit mortal in accidente auto. Cand vii cu decontul la firma, ori nu ti achita salarul pe tara, ori nu ti achita toata zilele din diurna, se fac retineri din diurna cam intre 1000-1500 lei , si cand iti da diurna , achita in lei la curs de 4.6 lei , cand valoarea reala este de 5 lei. Promite la soferii de dube 50 euro zi si salarul pe tara , la tir 70 euro zi si salariul pe tara, dar beleaua incepe cand urmeaza sa ti primestii bani !Sustine ca au venit amenzi la firma , de pe comunitate, dar refuza sa ti arate amenda ! Oricum este ilegal retinerea de bani din diurna soferilor!

Vinetele pe ungaria, Polonia, austria, trebuie sa le plateasca soferul din banii luii personali , cu promisiunea ca treci totul pe foaia de decont si ca ti da banii, dar nu plateste, da TEAPA! Camioanele nu  functioneaza frigiderele, mancarea se strica, rotile sunt uzate! Nu au telefoane de firma , soferul trebuia sa si incarce din banii lui minute roaming, si net, camioanele nu au in dotare  sisteme de comunicare cu soferul , nu au TRANSICS sau orice alt dispozitiv! Uneorin se intampla sa nu mai ai chingi pentru a lega paletii, din cauza asta soferii sunt amendati la control in Germania! Mai nou soferii sunt  FORTATI SA SE VACCINEZE ANTICOVID , daca mai vor sa  primeasca curse de la aceasta firma! Orice stop spart , sau cea mai mica zgarietura , soferul este vinovat, si se retine bani din salar si diurna! AVETI GRIJA PENTRU CINE LUCRATI ! SA NU LUATI TEAPA! 

Firma este in IASI!  https://ro-ro.facebook.com/NecAuto/   http://nekauto.com/en/frontpage/ 

acc.jpg

Edited by dpop444
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.