Members cdogaru Posted May 16 Members Share Posted May 16 Oferim tarife competitive, lucru garantat pe toata durata anului cat si garantia incasarilor. Va rog sa regasiti mai jos detaliile ofertei actuale pentru tractarea remorcilor noastre Curse pe tot teritoriul UE, cu preponderenta I, F, BE, UK, D, NL, PL, CZ Medie de 11 500 km pe luna cu posibilitatea de a depasi, in functie de sofer Posibilitatea de a aduce camion in Romania prin reteaua Transmec pentru respectarea legislatiei Parcari in diferitele sedii Transmec din Europa Semiremorci fara cheltuieli de chirie sau mentenanta Dispecerat in limba Romana Tarife competititve o EU > EU – Camion Standard - 1.2 € / km o EU > UK – Camion Standard - 1.2 € / km § + 100 € bonus pentru fiecare intrare in UK o EU > EU – Camion Mega - 1.25 € / km o EU > UK – Camion Mega - 1.25 € / km § + 100 € bonus pentru fiecare intrare in UK Posibilitatea de a aduce camionul in Romania la tariful de 0.95 € / km Tur-retur +0.08 € / km pe teritoriul Germaniei Cheltuieli de Ferry/Tunel acoperite de Transmec Plata la 30~45 zile fara sconto pe baza documentelor scanate, cu conditia sa ajunga in original pana la termenul de plata Plata in fiecare vineri cu sconto de 2% doar pe baza de documente originale Pentru mai multe detalii ne puteti contacta Camil Dogaru 0040 737 311 312 cdogaru@transmecgroup.com Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts