Members mosulica Posted November 16, 2010 Members Share Posted November 16, 2010 Salutare colegii.Am si eu o intrebare ....Cunoasteti vreo firma care primeste capuri tractor pentru colaborare ??Am un prieten si are 2 Scania noi si un Actros si ar dori sa le dea la extern cu contract de colaborare sau chirie,doar cap tractor sau grupaj complet cap si semi. Daca stiti vreo firma serioasa spuneti-mi si mie va rog .Multe multumiri si astept raspunsurile voastre . Ps....Daca moderatorii considera ca acest topic nu apartine acestei zone sa il mute fara probleme ,caci nu stiam unde sa il bag......Multumesc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VIP MANV10 Posted November 16, 2010 VIP Share Posted November 16, 2010 Depinde unde vrea sa lucreze cu ele,daca vrea pe tara sa incerce la FM Logistic sau afara la LKW Walter.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members LEKO Posted November 16, 2010 Members Share Posted November 16, 2010 incearca la Carrion Espagna, au ceva pe la Galati, Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members lkw_daniel Posted November 16, 2010 Members Share Posted November 16, 2010 daca vrea sa le de-a in chirie la o firma din germania,,,,,,,posibil sa ai un raspuns maine,lasa un id de mess sau un nr de tel si vb maine,acum ii tirziu sa sun la ora asta,e vb de o firma din germania unde am muncit pana acum 2 sapt si erau interesati sa ia in chirie camioane imatriculate pe ro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members Nutzu Posted November 16, 2010 Members Share Posted November 16, 2010 Incearca la TRANSDANUBIA platesc 0,80 sau 0,85 de centi pe km. La ultima firma unde am lucrat cu ei lucram si dadeau curse foarte bune. Cu iei mai lucra si dunca, transcar si mai multe firme micutze. Sau incearca si la TRANSPED astia is de la worgl/austria. Daca are nevoie prietenul tau de sofer nu ezita sa-mi dai un PM. Sper ca tiam fost de folos. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members mosulica Posted November 17, 2010 Author Members Share Posted November 17, 2010 daca vrea sa le de-a in chirie la o firma din germania,,,,,,,posibil sa ai un raspuns maine,lasa un id de mess sau un nr de tel si vb maine,acum ii tirziu sa sun la ora asta,e vb de o firma din germania unde am muncit pana acum 2 sapt si erau interesati sa ia in chirie camioane imatriculate pe ro Salutare colegu .id-ul meu de mess este vali_mocanu2003 pe messenger sau nr de tel zero sapte patru 2422082 .Astept un raspuns de la tine si daca e treaba buna voi face si o cinste mica . Multumesc mult. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members MALEFICE Posted November 17, 2010 Members Share Posted November 17, 2010 Colegule poti sa incerci si la COBELFRET in OLANDA .Sunt si cateva firme din zona MOLDOVA care trag vagoane la ei.Date de contact gasesti la http://www.cobelfret.com/company_data.html.Tot asa poti sa incerci si la MAMMOET,P&O,FERRYMASTER.Ask GOOGLE! Succes! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members Nutzu Posted November 17, 2010 Members Share Posted November 17, 2010 Vezi ca am vazut pe BURSA ca FERCAM cauta colaboratori. Daca vorbesti cu ei sa ne zici si noua cat ofera pe km. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members mosulica Posted November 17, 2010 Author Members Share Posted November 17, 2010 Salutare tuturor .In primul rand multumesc de raspunsuri caci sunt f utile.In al doilea rand va voi tine la curent cu discutiile pe care le voi avea cu firmele de transport sa vad care si cum sta treaba . Drumuri bune sa aveti colegii si o zi minunata. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members Mercedes_freak Posted November 17, 2010 Members Share Posted November 17, 2010 Acuma scuze ca ma bag si eu ca musca... Da cu FM Logistic asta cum e treaba? Stie careva cum platesc, la cat, daca mai platesc vreodata... Am o portita la ei si as fi curios cum sta treaba cu ei. Ms tare mult Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members Nutzu Posted November 25, 2010 Members Share Posted November 25, 2010 Mosulica asteptam raspuns de la tine cu ce ai rezolvat??? Sa ne zici si ce preturi ai primit pe km. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Anonymous Posted May 23, 2011 Share Posted May 23, 2011 Salutare tuturor .In primul rand multumesc de raspunsuri caci sunt f utile.In al doilea rand va voi tine la curent cu discutiile pe care le voi avea cu firmele de transport sa vad care si cum sta treaba . Drumuri bune sa aveti colegii si o zi minunata. Ceva noutati ? Spuneai ca ne zici si noua care e treaba. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members sorin Posted July 5, 2011 Members Share Posted July 5, 2011 Salut, interesanta discutia dar colegul nostru nu a mai raspuns . Si eu sunt interesat ,sa gasesc o societate pe comunitate unde sa inchiriez un cap tractor euro 5. Cei care ma puteti ajuta in acest sens va rog sa imi d-ati un mail dsv.info@yahoo.ro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members sofertir.e Posted September 3, 2013 Members Share Posted September 3, 2013 Salutare, Am si eu o intrebare. Ce stiti de FM Logistic? Platesc bine? Am un cap tractor si as vrea sa intru la ei. E rentabil? subiect inchis,aici e sectiunea discutii despre firme... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts