Members costi979 Posted April 8, 2011 Members Share Posted April 8, 2011 merg zilele trecute la un magazin,descarc si dau sa ies.imi arunc ochii in parcare si simt cum mi se taie picioarele...CE MAMA DRACULUI CAUTA CAMIONUL MEU ACOLO??? Fara gluma,nasoala senzatia / al meu e ala mai jerpelit Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members qazz Posted April 8, 2011 Members Share Posted April 8, 2011 Tare. Eu am vazut pe una care se chinuia sa-si deschida usa la masina si dupa vreo 3 minute si-a dat seama ca a ei e la vreo 2 masini distanta, tot identice si alea (era culmea sa nu fie). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Anonymous Posted April 8, 2011 Share Posted April 8, 2011 Asa am patit si eu la Auchan-ul din titan...in parcarea subterana. Ma straduiam de zor sa deschid masina altuia...stiti cum mi-am dat seama ca nu e a mea? ..... Avea o floare din-aia idioata care se misca tot timpul pe bord... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members Salbatic Posted April 9, 2011 Members Share Posted April 9, 2011 Tari fazele ;D !Eu mi-am luat un cielo vara trecuta si am mers cu sotia si fratele ei la Kaufland ;la iesire spun lui fratele :"ia cheile si du sacosele in masina cat comand eu trei cafele si trei amandine " .Vine dupa un timp :"bai cred ca ti s-au stricat incuietorile ori cheile au ceva "M-am albit :"cuuum ? hai cu mine ";cand colo cumnatul meu nimerise alta masina cred ca uitase unde am parcat initial .Macar daca era atent la nr de inmatr ! ;D ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts