Members balas tudor Posted July 3, 2011 Members Share Posted July 3, 2011 KLITSCHKO--Suprematia fratilor Vitali si Vladimir in boxul profesionist al greilor prin victoria si unificarea centurilor mondiale la toate versiunile. Probabil ca se vor retrage dupa cum au declarat ei nemai-avand ce castiga . Englezul Briggs a recunoscut cu sportivitate superioritatea ucraineanului. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members dany92moto Posted November 26, 2011 Members Share Posted November 26, 2011 inainte de a se retrage Vitali cred ca o sa aiba un meci cu Badr Hari care tocmai a intrat in box. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members johny Posted June 24, 2012 Members Share Posted June 24, 2012 inainte de a se retrage Vitali cred ca o sa aiba un meci cu Badr Hari care tocmai a intrat in box. Cu siguranta asa va fi!Si il va face KO pe Badr Hari! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members MariusTm32 Posted June 24, 2012 Members Share Posted June 24, 2012 deci imi dau si eu cu parerea , fratii Klitschko nu au adversat de la retragerea lui Lenox Lewis , de atunci americanii sau alte natii nu au avut niciodata un adversar de calibru , ce vedem noi la tv meciuri ptr centuri e asa ca plictiseala nu are cine sa-i bata , Lenow Lewis i-ar fi batut pe amandoi la puncte , prin ko nu se pune problema sunt prea claditi amandoi la fratele ala mare i-a dat k.o prin accidentare in repriza 5 daca-mi aduc bine aminte prin meciu de acum vreo 10 ani oricum l-a percutat rau ce spart era la ochi , nu le subestimez talentul si valoarea doar ca nu au adversari ... si nici nu au sa aibe pana se retrag . oricum boxul adevarat e peste ocean ( ma refer la celalalte categorii ) daca e sa fiu sincer cu mine desii sunt fan Bute ..... Doroftei a avut dreptate dar asta e alta discutie . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts