Comunitatea soferilor profesionisti Jump to content

restrictie tonaj in pasul Oituz

imperrio88

Recommended Posts

• Members

zilele trecute am riscat si am trecut prin pasul Oituz si in apropiere de Onesti....A.R.R ...C.N.A.D.R..Politie.....am fost oprit si amendat cu 4000 de ron ca am depasit restrictia de tonaj pe segmentul de drum...cand l-am intrebat pe ,,vajnicul" lucrator de la cantar de ce se tine acel segment de drum de mai bine de 3 ani inchis pe motiv ca se lucreaza desi  nu am vazut nici un utilaj..nimic..macar o lopata...a raspuns ca nu sunt banii necesari sa repare acel pod care cica risca sa se surpe. Cu banii incasati de pe amenzile date pina acum nu se repara acel pod...se construia nu unul nu doua ci trei poduri....stau si ma intreb..oare de ce atita pasivitate  la un asemenea abuz din partea celor care ar trebuii sa repare si sa intretina drumurile din tara...azi am fost amendat eu ...maine vei tu....poimaine alt coleg.....este oare atit de greu de facut o petitie si semnata de toti cei care sunt pe aici ..ori pe retele de socializare.....cand se strange un numar impresionant de semnaturi...si trimise la Guvern...este imposibil sa nu se miste ceva ......am constatat..cu dezgust ca multi isi dau cu parerea...isi exprima opinia..injura...si la atit se rezuma.....din pacate un popor mai las si mai nepasator ca romanii nu cred ca exista......

• Members

intr-un fel e bine pentru cei platiti la km ca trebuie ocolita acea restrictie dar lasand gluma la o parte mie mi-e sila de ce se intampla in aceasta tara in legatura cu drumurile ,ca pe noi asta ne intereseaza dar si restul e un dezastru ce e in tara,oricum va doresc drumuri bune.