Members Alin T. Posted October 14, 2011 Members Share Posted October 14, 2011 Transport general de marfa exclusiv sau grupaj, din Italia in Romania cu duba inchisa(furgon) Renault Master 3,5t L3H3, sarcina utila 1,5t. Preturile se fac in functie de distanta, incarcatura cat si durata de livrare si sunt negociabile. Numerele de telefon sunt cele de mai sus, raspund si la mesaje sau beepuri Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members Alin T. Posted October 15, 2011 Author Members Share Posted October 15, 2011 Chiar daca nu aveti voi nevoie, poate stiti persoane sau firme care ar fi interesate. Multumesc anticipat Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members Alin T. Posted January 9, 2012 Author Members Share Posted January 9, 2012 UP ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members Alin T. Posted January 9, 2012 Author Members Share Posted January 9, 2012 E valabil si pentru Italia - Italia, Italia - U.E., in anunte conditii Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members Alin T. Posted January 10, 2012 Author Members Share Posted January 10, 2012 Transporturi Express de marfa cu duba Renault Master L3H3, din Italia-Romania, Italia-Italia, Italia-U.E. Pretul se face in functie de timpii de livrare si incarcatura.(Posibilitate facturare) Pentru a intelege de ce e Express,Exemplu: pentru o cursa Brescia(IT)-Bucuresti(RO): aproximativ 20 de ore.(Timpul aferent incarcarii si descarcarii este exclus.) Dimensiuni Spatiu de Incarcare : L3H3 Volum 13,8mc Podea(lungime) 3,63m Podea Latime Max 1,76m Inaltime 2,15m Sarcina Utila 1,4t Contact: +39 327 88 108 66 +39 3733 44 83 43 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members b93lfk Posted January 11, 2012 Members Share Posted January 11, 2012 salut cati paleti iti intra in ea? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members cryss35 Posted January 11, 2012 Members Share Posted January 11, 2012 as fi interesat,daca poti lasa un P.M. cu mai multe detalii referitor la tipul de colaborare,un castig estimativ lunar eventual date de contact(telefon,id mess) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members Alin T. Posted January 11, 2012 Author Members Share Posted January 11, 2012 salut cati paleti iti intra in ea? 5 paleti Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members Alin T. Posted January 16, 2012 Author Members Share Posted January 16, 2012 UP! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members Alin T. Posted January 22, 2012 Author Members Share Posted January 22, 2012 UP! Super Oferta pt saptamana viitoare intre 24/01 - 28/01 pt Italia-Romania . Pret foarte redus(raportat la pretul obisnuit) . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members Alin T. Posted January 24, 2012 Author Members Share Posted January 24, 2012 UP! Super Oferta pt saptamana viitoare intre 24/01 - 28/01 pt Italia-Romania . Pret foarte redus(raportat la pretul obisnuit) . Oferta NU mai este valabila, in schimb Transporturile se efectueaza in continuare Down pt Oferta, UP pt transporturi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members Alin T. Posted January 30, 2012 Author Members Share Posted January 30, 2012 Oferta NU mai este valabila, in schimb Transporturile se efectueaza in continuare Down pt Oferta, UP pt transporturi Va mai fi o oferta pt sfarsitul lunii Februarie. Pt cei interesati ii rog sa ma contacteze din timp, pt a pune la punct toate detaliile Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members Alin T. Posted February 9, 2012 Author Members Share Posted February 9, 2012 Transporturi Express de marfa cu duba Renault Master L3H3, din Italia-Romania, Italia-Italia, Italia-U.E. Pretul se face in functie de timpii de livrare si incarcatura.(Posibilitate facturare) Pentru a intelege de ce e Express,Exemplu: pentru o cursa Brescia(IT)-Bucuresti(RO): aproximativ 20 de ore.(Timpul aferent incarcarii si descarcarii este exclus.) Dimensiuni Spatiu de Incarcare : L3H3 Volum 13,8mc Podea(lungime) 3,63m Podea Latime Max 1,76m Inaltime 2,15m Sarcina Utila 1,4t Contact: +39 327 88 108 66 +39 3733 44 83 43 email: AFT.Express.610@gmail.com Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members Alin T. Posted March 1, 2012 Author Members Share Posted March 1, 2012 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members CNA25 Posted April 5, 2012 Members Share Posted April 5, 2012 Salut Alin T...Suna aici...ptr curse din Italia....nu stiu daca ai lucrat pina acum cu ei...http://www.robertseurope.com/ sa ai bafta....A.R. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members Alin T. Posted April 7, 2012 Author Members Share Posted April 7, 2012 Salut Alin T...Suna aici...ptr curse din Italia....nu stiu daca ai lucrat pina acum cu ei...http://www.robertseurope.com/ sa ai bafta....A.R. Nu, nu am lucrat pt ca avand si un loc de munca stabil, am facut doar transporturi ocazionale Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members negoita_nicu Posted January 4, 2013 Members Share Posted January 4, 2013 mai este valabil anuntul? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members Alin T. Posted January 10, 2013 Author Members Share Posted January 10, 2013 Deocamdata sunt "pe dreapta"(astept noua duba). Din Martie sper sa revin in forta Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members Alin T. Posted January 10, 2013 Author Members Share Posted January 10, 2013 Salut Alin T...Suna aici...ptr curse din Italia....nu stiu daca ai lucrat pina acum cu ei...http://www.robertseurope.com/ sa ai bafta....A.R. Salu colegu. Am sunat in urma cu 2 saptamani la un numar de Ro(reprezentantul sau filiala de la Arad) si mi'a spus urmatoarele: Se lucreaza 33zile cu 11 acasa; Se plateste 0,24/km gol cu 0,27/km plin ( parca.... eram inca bulversat de ceea ce'mi spusese inainte) Se deconteaza doar taxe de drum/poduri/tuneluri, Plata se face la 14 zile de la primirea documentelor. Nu stiu cum sunt preturile astea la nivelul pietei, insa eu n'as accepta sub nici o forma in condiile de fata. Am postat asta in ideea de a face cunoscuta experienta mea telefonica cu reprezentantul Roberts Europe din Romania, in vederea unei eventuale colaborari Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members Alin T. Posted January 25, 2013 Author Members Share Posted January 25, 2013 salut,nu ai nevoie de sofer? Nu am colegu'. Eu am o singura duba cu care alerg eu. De unde esti si ce experienta ai(km efectuati, nu ani de permis) ? Poate te ajut cu ceva contacte Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Anonymous Posted February 8, 2013 Share Posted February 8, 2013 sunt din Arad,colegule,dar acuma mi-am gasit...:)experienta nu am deloc:D,mersi mult oricum:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members jhonson Posted February 11, 2013 Members Share Posted February 11, 2013 colegu sar putea sa am si eu o cursa pana in italia sa aduc o mobila in tara dar nu am tur pana akolo daca stii ceva da mi te rog de stire......mersi . scz a mea e un ford tranzit cu prelata 3,5 t pe dublu ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members Alin T. Posted March 12, 2013 Author Members Share Posted March 12, 2013 colegu sar putea sa am si eu o cursa pana in italia sa aduc o mobila in tara dar nu am tur pana akolo daca stii ceva da mi te rog de stire......mersi . scz a mea e un ford tranzit cu prelata 3,5 t pe dublu ... Salut colegu. Daca te ocupi cu transporturile stii si tu ca e cam greu cu incarcarile din Ro... daca ai timp intra pe bursadetransport.ro bursatransport.com timocom.ro ro.trans.eu. Vezi daca gasesti ceva si eventual platesti pe 24/h ca sa ai acces la date mai mult de atat.... intra pe facebook pe pagina mea Transport Marfà Italia Romània si pune un anunt acolo, poate se nimereste cineva din lista sa aiba nevoie, chiar daca sunt slabe sansele SCUZE, am incurcat datele(aveam impresia ca ai postat pe 11Mar. insa era 11Feb. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Anonymous Posted June 26, 2013 Share Posted June 26, 2013 Alineeeee,nu ti-ai mai luat o duba? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members Alin T. Posted June 26, 2013 Author Members Share Posted June 26, 2013 Salut colegu'. Nu am mai luat nimic, am reusit sa o schimb pe cea veche cu modelul mai nou, gratie bunavointei celor de la banca, care in felul asta m'au indatorat pt inca 4 ani. De luat alta....nici prin cap nu'mi trece. Abia daca ma misc cu asta.... ma rog, de munca ar fi, insa nu accept eu sa ma "prostituez" pe tarife derizorii, doar de "dragul" de a dormi prin parcari(pe bancheta), si mancand sandwich'uri din lada frigorifica.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts