Members Cezar T. Posted November 2, 2011 Members Share Posted November 2, 2011 Firma de transport Heppner cauta colaboratori pentru transport dedicat (ALL IN) cu contract lung termen pe comunitate : -Lille-Milano TUR/RETUR -Lille-Birmingham/ Leeds – Lille TUR/RETUR -Lille-Germania(zonele 4 si 5)/ Intoarcere Lille TUR/RETUR -Lille-Bucuresti TUR/RETUR -Lille-Budapest ONE WAY ONLY -Antwerpen – Instanbul ONE WAY ONLY - Tipul vehiculului: Tractor + Tautliner cu prelata - Marfa generala(palete), 20T/camion - Modalitate de plata : 30 de zile (la cursa) Pentru detalii, persoana contact : Cezar la (0033)320562185 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Anonymous Posted January 15, 2012 Share Posted January 15, 2012 salutare , Eu as fi interesat si te rog sa-mi trimiti un mail cu toate info. Ruta sau rutele preferate ar fi bucuresti -Lille(tur-retur) sau/si legat cu lille-birmingam/leeds(tur-retur) Se pot folosi si 2 soferi/cursa/masina Am incercat sa sun la nr pe care l-ai lasat dar cel cu care am discutat spunea ca nu stie de aceste curse si ca sa sun dupa ora 15 ,dar am renuntat ca poate luam legatura mai usor aici Toate cele bune:lucian_bastorescu_2007@yahoo.com Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Anonymous Posted January 24, 2012 Share Posted January 24, 2012 salut.vreau mai multe informatii ptr cursa lille milano.mersi-turbovaccin@yahoo.it Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts