Members MariusTm32 Posted December 4, 2011 Members Share Posted December 4, 2011 daca stiti la concret nu din auzite , +/- despre ei , va multumesc anticipat . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members Mercedes_freak Posted December 4, 2011 Members Share Posted December 4, 2011 Din ce stiu eu despre ei, nu e doar o firma, e un grup de firme, de aici iti dai seama ce inseamna asta... Si nu e doar firma de transport, ci constructii, transporturi, au ceva restaurante, hoteluri... In fine, firma noastra a fost subcontractor la ei pt mai multe lucrari in diferite locatii din tara. Cu platile stau ff prost, avem bani la ei si din septembrie de incasat. Acuma ce banuiesc ca te intereseaza pe tine e ca au in curte vreo 80 camioane de tot felu fara soferi... Bascule, cap tractoare, camioane de 15t, de 7,5, dubite, etc. Din auzite de la soferii lor platesc ff putin, te alearga roata prin tara pe la toate lucrarile lor, chiar si cate 200 km cu un palet de ciment. Un ex concret, am vb cu un sofer de la ei de pe o septica care era plecat de luni dimineata, era vineri dupamasa, el nu a ajuns inca acasa, bani nu mai avea si l-au sunat sa plece la Buc... Camioanele care le-am vazut erau toate dupa 2000. Asta e ce pot eu sa-ti zic, restu nu stiu. Si inca ceva, sefu` ala mare e unul dintre cei mai bogati oameni din Ro... Bafta Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members muntean22 Posted December 11, 2011 Members Share Posted December 11, 2011 parerea mea este sa nu te angajezi la ei eu mai am de incasat bani din octombrie!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members VIRGIL TIMIS Posted December 13, 2011 Members Share Posted December 13, 2011 marius daca esti incepator si ai ceva rezerve financiare dute si frate-meu lucra la ei,salaru de baza este de vreo 1500-2000 ron til da la 2 luni au probleme cu bani dar pt experienta merge Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts