Members Danutz_69 Posted December 11, 2011 Members Share Posted December 11, 2011 Salut, as dori si eu sa stiu catva detalii despre delamode Romania. cum poti baga un camion acolo, ce fel platesc,etc? multumesc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members klaudiu Posted December 11, 2011 Members Share Posted December 11, 2011 Colegule eu am lucrat la ei ca sofer. Din punctul meu de vedere era bine ca se facea km fiind platit in functie de asta,dar pe partea cealalta nu se lucreaza la diagrama si tot timpul ma grabeau dispecerii.Daca lucrezi pt Kaufland inainte era dezastru acum cica e mai bine(te tineau in rampa muulte ore iar dupa ce incarcai te zapaceau cu telefoanele ca nu ai ajuns la descarcat). Ca si patron am un prieten care a avut masina bagata la ei si tot timpul se plangea ca nu ii baga banii pana nu le face discount cu toate ca facturile ajungeau la scadenta. Sper ca te-am ajutat. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts