Members viteza Posted December 16, 2011 Members Share Posted December 16, 2011 Buna ziua, va spun tuturor, eu sunt Lisovencu Cristian, cunoscut ca Liso nebunu' , am 21 de ani, abia mi-am scos si eu actele de transport marfuri(CPI), si caut de lucru, dar aceasta este o alta povestioara si deviez de la tema topicului , pe scurt, un mic rezumat despre mine: de la 18 ani de cand mi-am scos permisul de categorie B sunt pasionat de bisnita cu masini, de condus, de curse, de absolut tot ce inseamna autoturismul, la mine in familie exista foarte multi tiristi, si anul acesta am plecat si eu pe ,,drumul" sofatului profesionist, sper sa fie cu succes...........acum luni am descoperit acest forum dar spre rusinea mea abia azi mi-am facut un cont, si sper sa imi fac foarte multi prieteni pasionati de munca lor si mai ales sa invat multe de la voi.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts