Members jupanu Posted January 2, 2012 Members Share Posted January 2, 2012 Va rog pe cei ce cunosc ceva despre aceasta firma,postati! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members krrys67 Posted January 4, 2012 Members Share Posted January 4, 2012 Salut colegu',da-i o cautare pe Google poate te ajuta cu ceva. Apar ceva site-uri cu firma respectiva dar dupa data infiintarii(cred noiembrie 2011) nu prea este cunoscuta. Daca esti din Targoviste sau imprejurimi fa-le o vizita:Aleea Trandafirilor 12. Sigur are sediul intr-un apartament,in zona aceea sunt numai blocuri. Ei spun ca fac comunitate(Germania si Italia)si ca au camioane de ultima generatie euro 5 dotate cu sistem GPS si sonde litrometrice. Multa bafta si daca afli ceva noutati posteaza spune-ne si noua! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members jupanu Posted January 6, 2012 Author Members Share Posted January 6, 2012 Multumesc,de raspuns!Am aplicat la ei(si nu numai).Deocamdata nici un raspuns.Cred ca ar fi bine daca firmele ce posteaza anunturi de angajare ar da si raspunsuri la aplicatii,nu trebuie sa ne dea explicatii ci doar DA sau NU! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts