Comunitatea soferilor profesionisti Jump to content

Schimbare permis conducere RO-permis de conducere UK detalii


Guest Anonymous

Recommended Posts

Guest Anonymous

Salutare,

Sunt nou pe aici si am o intrebare oarecum urgenta:

Am fost in UK o perioada de cateva luni anul trecut si voi pleca din nou anul acesta si voi ramane pe o perioada indelungata de timp si ca tot omul doresc sa imi cumpar o masina ( http://www.autotrader.co.uk/classified/advert/201203443045230/sort/priceasc/usedcars/transmission/manual/engine-size-cars/1l_to_1-3l/price-to/2000/maximum-age/up_to_10_years_old/price-from/500/fuel-type/petrol/model/ibiza/make/seat/page/3/radius/1500/postcode/hp123jp?logcode=p ).

Am permis de 2 ani de zile si pentru o asigurare cat mai mica in UK (aprox. 2.000 LIRE)vreau sa imi schimb permisul obtinut in romania cu cel englezesc. Am mai avut tentativa aceasta cand am fost in UK dar m-am dat cu alte treburi si nu am mai facut-o.

Stiu ca trebuie luat de la posta un formular, platit o taxa si trimis permisul cu formularul acela prin posta la DVLA.

Ce ma nelinisteste pe mine este faptul ca pe site la DVLA cere sa fi rezident de 6 luni in UK ca sa iti poti schimba permisul in englezesc. Cum poti dovedi asta? Daca eu ma duc in UK astazi si maine vreau sa imi schimb permisul nu pot ? Sau si daca plec astazi si peste 6 luni vreau sa imi schimb permisul cum stiu ei ca eu sunt acolo de 6 luni ? Doar nu ma duc cu biletul de avion de cand am ajuns acolo.

Putin ajutor legat de schimbarea permisului ? Nu as vrea sa le trimit permisul prin posta si sa ma trezesc ca mi-l opresc sau mi-l trimit in tara, asta mai imi trebuie sa ma mai intorc si in romania sa umblu din sectie de politie in sectie de politie ca sa mi-l recuperez.

Va multumesc

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
  • Members

nu trebuie sa ai 6 luni ca sa-ti schimbi permisul in uk trebuie doar sa-l ceri pe site dvla formularul d1 daca esti amator sau d2 daca esti profi 2 poze permisul si buletinul sau pasaport taxa (nu stiu cat este ptr amatori)cred ca undeva la 50£ poze cam atat din cate mai aduc aminte .bafta ! ps dureaza 2 sapt si vine prin posta separat de buletin la date diferiteintr-o zi permisul in alta zi buletinul sau pasaportul depinde ce trimiti

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.