Guest Anonymous Posted March 9, 2012 Share Posted March 9, 2012 Salutare tuturor, Am o mica problema colegii...Am lucrat pe comunitate la un contract cu camionul meu,contractul nu a fost asa bine si l-am incheiat....problema e ca mi-a expirat ITP-ul. Stii cumva daca merge sa fac ITP-ul si in afara tarii???sau ce ma sfatuiti sa fac?cum sa-l aduc acasa sau nush... Multumesc anticipat pentru ajutorul acordat P.S.Pentru moderator...scuze nu am stiut unde sa postez Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members sandubad Posted March 9, 2012 Members Share Posted March 9, 2012 Salut colegul,ITP-ul se face in tara de origine,trebuie sa ajungi cu ea in tara,ar fi bine sa mergi fara trailer,nu cred ca vei avea probleme,eventual doar in tara.Eu lucrez in Slovacia si tot timpul ne cheama la ITP doar dupa ce expira si nu am avut probleme. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Anonymous Posted March 9, 2012 Share Posted March 9, 2012 Multumesc colegul pentru raspuns. Eu am mai auzit ceva de genu ca ai putea sa faci ITP-ul in afara pe o luna....si nu stiu ce sa fac.... Altcineva nu mai stie nimic Am uitat sa precizez camionul e in IT Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts