Members mary Posted March 15, 2012 Members Share Posted March 15, 2012 Firma de transporturi din Irun(Spania)cauta soferii romani cu cap de tractor propiu pentru a lucra cu remorcile noastre.Majoritatea curselor sunt pt si din Anglia.Avem si pt Franta si Germania dar mai putin.Plata se face pe kilometru,ar fi 0.78euro/km.Plata se face la 45 de zile,se dau carduri de motorina de pe care se recupereaza TVAul.Traficul este coordonat de dispecer roman.Persoanele interesate ma pot contacta pe e-mail.Rog seriozitate.Multumesc..drumuri bune la totii... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members CNA25 Posted March 15, 2012 Members Share Posted March 15, 2012 Buna Mary!Firma de transporturi Spania, Irun au nevoie si de autoutilitare de 3,5 to? daca da as dori sa stiu si cu cat se merge pe km?va multumesc anticipat! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members CNA25 Posted March 15, 2012 Members Share Posted March 15, 2012 Buna Mary!aveti curse si pentru autoutilitare de 3,5 to?daca da as dori sa stiu si un pret per km.va multumesc anticipat!o zi buna... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members ales81 Posted March 15, 2012 Members Share Posted March 15, 2012 mai multe detalii despre aceasta firma, nr. de tel., persoana de contact, am o eperienta de 10 ani pe comioane pe Romania, afara nu am. crezi ca arfi probleme? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members mary Posted March 15, 2012 Author Members Share Posted March 15, 2012 PT-ALES81: nu cred ca ar fii o problema dak stai bine cu orientarea...dar e necesar sa ai capul de tractor propiu..multumesc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members vortex Posted March 16, 2012 Members Share Posted March 16, 2012 am pe cineva interesat de anuntul vostru insa ma rugat sa pun cateva intrebari. 1- se plateste chirie la remorca , si daca da cat ? 2-platiti voi motorina , si daca da cat ? 3-aveti instrumente de taxare pentru autostrazi (tool colect,uta,telepass...) si daca da cine le plateste ? 4-cam cati km aproximativ poate face o masina pe luna.? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts