Members hermanrazvan Posted March 19, 2012 Members Share Posted March 19, 2012 In acest topic as vrea sa puneti partile bune si rele ale masinilor pe care le conduceti,am sa incep eu: Scania R500 v8 +motorul este foarte reusit si trage foarte bine +sunteul scos de v8 +consumul si fiabilitatea -scutura tare -spatiul din cabina Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members RazvanBV Posted March 19, 2012 Members Share Posted March 19, 2012 Cum as putea sa postez o relicva cand inaintea mea a fost postat un "super" camion Man Silent (19.272) Plusuri (+) -fiabilitate -functionalitate (toate sunt in apropierea soferului) -robusta -cutia mi se pare ok. Nu am eu mare experienta dar mie asa mi se pare. Minusuri -Scutura destul de tare... cabina nu este pe perne de aer ( mi sa dus o bucsa la cabina pe partea dreapta si de fiecare daca cand dau in gropi troncane de zici ca acu se rupe). - scanue incomode - consum parca prea mare pt capacitatea motorului. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members hermanrazvan Posted March 19, 2012 Author Members Share Posted March 19, 2012 Nici chiar ) fi linistit SILENT-ul chiar daca este mai vechi este mai fiabil decat cele noi.Imi place ca nu te dai mare cu ce masini nu ai alti cu masina ta ar fi zis ca au un tgx de 480,respectele mele pentru tine! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members Winis :-))) Posted March 19, 2012 Members Share Posted March 19, 2012 Eu pe un MAN Silent fac scoala Zici ca e o buda Are si perne de aer. E tare puturoasa. Cum zici si tu, e tare incomoda. Are si volanul prea mare. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members Petre30 Posted March 19, 2012 Members Share Posted March 19, 2012 Salut, conduc un Magnum AE 480 : Plusuri : e confortabil la drumurile din Romania,(toata cabina e pe perne de aer) la deal hmmm,,,,,asa si asa,are volan,levier de viteze cam atat Minusuri :nu ai loc de pus papuci pe scara,spatiul de depozitare mai deloc,perdeaua de parbriz si geamuri e de mushama ,te infoaca de Doamne Fereste,nu este Aerodinamic,parca e un patrat,consuma destul de mult,,etc.........Mi-ar place un Daf SSC 510 Cv, Ultimul model,,,,,,,drumuri bune (Bonne route ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members RazvanBV Posted March 20, 2012 Members Share Posted March 20, 2012 @hermanrazvan mersi Este fiabil si robust. O sa am si un tgx .... daca instalez euro truck simulator @wins o fii orice da buda nu e .... pe care is eu are arcuri si pt mine e un avantaj ca are foi de arc. putoroasa.... depinde de motor.... asta de 272 nu e cine stie ce la deal sau incarcat mult... dar deja cand tree de 300 se schimba situatia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members Winis :-))) Posted March 20, 2012 Members Share Posted March 20, 2012 Respectivul MAN are 400cp . Normal ca ma duc cu ea fara incarcatura. Mie mi se pare puturoasa. Nu am vrut sa te supar. Numai ziceam de experienta mea. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members RazvanBV Posted March 20, 2012 Members Share Posted March 20, 2012 Nu m-ai suparat cu nimic stai linistit. Daca la cei 400 cp si goala ti se pare puturoasa nu iti doresc sa te sui pe raba sau saviem.... in special saviem ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members Winis :-))) Posted March 20, 2012 Members Share Posted March 20, 2012 Dau la pedala si vitezometrul zici ca doarme. Poate s-a umblat la ea sa consume mai putin. Astea mai noi merg ca dracu. Eu cu masina mica odata abia am depasit un cap tractor fara semiremorca. Am ramas mut Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts