Members sorin bulbasa Posted March 22, 2012 Members Share Posted March 22, 2012 vad ca prin tara mai sunt firme care angajeaza incepatori dar in bucuresti stie cineva de vro firma care angajeaza incepatori ne ar prinde bine informatia asta la multi ne puteti ajuta mersi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Anonymous Posted March 22, 2012 Share Posted March 22, 2012 Bun topic,si eu caut de lucru ca si sofer ,nu neaparat pe tir.....pe o autoutilitara ..dar din pacate am cautat in toata tara si nimic ...toti experienta ...toti cu pile...Daca stiti ceva firme care au autoutilitare sau camioane sa zicem,postati aici ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members cool_garcea Posted March 30, 2012 Members Share Posted March 30, 2012 Ahead,daca aveti noroc si au nevoie va iau si fara experienta. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members lucifer Posted April 10, 2012 Members Share Posted April 10, 2012 eu sunt din bucuresti,caut de munca de un an de zile. toate firmele nu angajeaza decat cu experienta, aproape mi-am pierdut increderea ca voi gasii un loc de munca. ce potii face ca sa poti gasii un loc de munca daca ai C si CE dar nu ai experienta? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts