Members CNA25 Posted April 4, 2012 Members Share Posted April 4, 2012 http://www.pz-news.de/Home/Videos/vid,2276_puid,1_pageid,326.html ......2010 noiembrie 21-22 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members CNA25 Posted April 4, 2012 Author Members Share Posted April 4, 2012 vina mea....daca observati in foto 106 pe fata am avut 2 tone,pina dupa ultima axa. si dupa ultima axa m-au incarcat cu 4 tone, cu toate ca am refuzat sa fiu incarcat asa , mi-au zis ca ma descarca si nu mai am ce cauta pe la ei in veci....skornwestheim linga stuttgart... [ataşament şters de admin din cauza vechimii] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members Csabi Posted April 4, 2012 Members Share Posted April 4, 2012 tu ai fost soferul? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members CNA25 Posted April 4, 2012 Author Members Share Posted April 4, 2012 nu,, sotia....doar plecasem de 24 de minute de la kornwestheim.... dar era ud jos si marfa prea pe spate, a intrat in balans si nu a mai putut sa o redreseze...eram odihniti, dupa o pauza de 11 ore...stateam de vorba....in 4-5 minute a fost politia linga noi... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members Csabi Posted April 4, 2012 Members Share Posted April 4, 2012 Din pacate asa se intampla cand cei de la incarcare sunt tari de cap si nu vor sa asculte de sofer. Sa ne fereasca bunul Dumnezeu de lucruri din astea. Doamne ajuta si drumuri bune la toti colegii!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members oldtrucker Posted June 7, 2012 Members Share Posted June 7, 2012 De ce a intrat in balans? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members Olanda18 Posted June 7, 2012 Members Share Posted June 7, 2012 Bine ca sunteti teferi amandoi.Drumuri bune Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members AMYRAL Posted June 7, 2012 Members Share Posted June 7, 2012 Cu 6 tone nu te rastorni! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members CNA25 Posted June 9, 2012 Author Members Share Posted June 9, 2012 ba da!...te rastorni si cu 6 tone ,colegu......oldtrucker a intrat in balans pentru ca marfa a fost incarcata prost .....adica 2 tone pina dupa ultima axa la vagon si dupa aceea 4 paleti 1 tona bucata...si s-a ridicat motrica, si i-a pierdut controlu, a inceput sa balanseze.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members oldtrucker Posted June 11, 2012 Members Share Posted June 11, 2012 ba da!...te rastorni si cu 6 tone ,colegu......oldtrucker a intrat in balans pentru ca marfa a fost incarcata prost .....adica 2 tone pina dupa ultima axa la vagon si dupa aceea 4 paleti 1 tona bucata...si s-a ridicat motrica, si i-a pierdut controlu, a inceput sa balanseze.... 1 . Nu accepti incarcarea daca nu se incarca asa cum trebuie ! Nimeni nu te poate obliga sa pleci in cursa cu marfa incarcata aiurea, ba dinpotriva , responsabilitatea este a soferului! (Am intampinat si eu o situatie cand nu mi-a convenit cum am fost incarcat . Am sunat patronul si i-am zis sa trimita sofer sa preia camionul sau sa vina el sa plece asa! I-am pus pe nemti sa descarce ,dupa ce am facut poze la cum incarcasera marfa si m-am dus la directorul lor , caruia i-am aratat pozele si i-am spus ca refuz sa plec incarcat asa , pana la capat a iesit un scandal ...si...m-au incarcat cum am vrut eu !!!) 2 . Marfa trebuie arimata foarte bine 3 . 4 T pe spatele remorcii nu sunt o problema! ( ce ziceai daca aveai 15T pe spate?) Cum sa se ridice motrica?( Apoi daca era ridicata din perne pe motrica de ce nu ai egalizat-o?) 4 . Balansul se produce numai in viraje sau ,,flik flak-uri " la viteze mari 5 . Din cate vad , si drumul era destul de drept ( in aliniament)! Fara suparare ....parerea mea este ca vina este numai a ta ! Si cred ca viteza , udatura si bruscarea din neatentie a generat beleaua . Te rog sa nu-mi porti pica pentru ca eu asa vad lucrurile si cauta sa corectezi greselile facute , altfel vei plati cat nu face ...si e pacat ! Multumeste bunului D.zeu ca a-ti scapat ,teferi tu si sotia ! Fierul ..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members espace Posted July 4, 2012 Members Share Posted July 4, 2012 salut colegii, sint de acord cu oldtruker, dupa cum pare , lipseste experienienta, nu este prima data cind sese, are accidente din lipsa experientei, cind a murit o soferita care era cu sotul pa AP7girona, bine ca santeti, sanatosi, numai bine Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts