Members b93lfk Posted April 13, 2012 Members Share Posted April 13, 2012 Salut . Am si eu o problema . Trebuie sa merg in franta la Lyon sa iau un cap tractor si sa il aduc in tara . Vreau sa imi zica si mie un coleg care stie care sunt procedurile si de unde se platesc taxele de drum (nu pe franta si germania ) pe cehia si slovacia sau pe austria . Mentionez ca am mai facut curse externe dar de data asta este prima oara cand trebuie sa plec cu autocaru si sa ma intorc cu capu tractor fara remorca (daca era cu remorca problema este mult mai simpla ) si inca ceva sar putea sa trebuiasca sa merg in polonia sa aduc o cisterna legata de cap (asta este alta durere de cap pentru ca polonia am facuto doar odata) . Cine poate sa ma ajute si pe mine cu informati sa o faca va rog . SARBATORI FERICITE SI UN PASTE FERICIT CU MASA PLINA SI BOGATA Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts