Members vecinub Posted May 17, 2012 Members Share Posted May 17, 2012 Problema la instalatai de racire,dupa ce opresc motoru curge apa pe la supapa de presiune si ramane vasu gol....................apa temperatura normala,termostatu functioneaza(l-am verificat). Sa prinda oare aer pe undeva,cu ceva vreme in urma am umblat pe la pompa? Multumesc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members VIRGIL TIMIS Posted May 18, 2012 Members Share Posted May 18, 2012 garnitura de la compresor...........scimba acele garnituri de tabla si nu vei rezolva problema,,,,,,,,,,,,,atentie numai garniturile de sus ........bafta Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members vecinub Posted May 18, 2012 Author Members Share Posted May 18, 2012 te referi la garniturile de la chiulasa de la compresor?,adevaru este ca am impresia ca imi baga mai putzin aer in ultima vreme,da nu ma gandeam la asha ceva..........destul de complicata treaba,sper sa nu trebuiasca schimbat compresoru cu totu.......merci frumos Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts