Members maryus2323 Posted July 3, 2012 Members Share Posted July 3, 2012 Salut la toti colegii. Este un coleg din buc. pe aici cu tirul acasa care ma poate ajuta sa fac si eu cateva manevre pt ca nu am condus tir, eu am mers doar pe camion si vreau sa plec pe tir dar as vrea sa imi arate cineva cam cum se manevreaza cu spatele un tir. platesc, il cinstesc nu se pune problema va rog mult contactati-ma pe ID: sirbumarius23. Va multumesc. Drumuri bune! Cu stima Marius Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members maryus2323 Posted July 5, 2012 Author Members Share Posted July 5, 2012 Colegii nu va oferiti niciunul ati uitat de unde ati plecat? Va rog mult sa ma ajutati sunt dispus sa platesc. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members Geotrayler Posted July 5, 2012 Members Share Posted July 5, 2012 sal colegu,nu-ti fa probleme ca ai sa te descurci tu la fata locului,fiecare a fost in situatia ta..asa ca nu te panica si dai inainte mai ales ca ai mai condus camioane fie ele si scurte,soferia nu e ca si ingineria...drumuri bune sa ai Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts