Jump to content

Caut loc de munca pe camion:P restul jos:D citii va;)

Recommended Posts

• Members

Salut , sunt 23 de ani, cu carnet de A-B C +E caut loc de munca pe camion, cu atestat de marfa si adr colete+ cisterne, pacat ca nu am experienta in domeniu, am carnet aproate de 5 ani, am facut cateva rute cu o ruda, am fost la Costanta, turnu severin, bacau piatra neamti, suseni, ari fi bun un jobb:P dar nu stiu firme , mi ar placea sa conduc numai in national, iar in international prima data in echipaj:P

• 1 month later...
  • Members

Salut , sunt 23 de ani, cu carnet de A-B C +E caut loc de munca pe camion, cu atestat de marfa si adr colete+ cisterne, pacat ca nu am experienta in domeniu, am carnet aproate de 5 ani, am facut cateva rute cu o ruda, am fost la Costanta, turnu severin, bacau piatra neamti, suseni, ari fi bun un jobb:P dar nu stiu firme , mi ar placea sa conduc numai in national, iar in international prima data in echipaj:P

pai daca cauti de munca de ce nu cauti defapt si vi sa intrebi daca stie cineva firme toti stiu firmele care le stim cu totii.....daca vrei sa afli pareri despre firme cauta in postari mai vechi si ai destule.....ca aici nu o sa gasesti loc de munca.......eu nu va inteleg pe cei care postati aici cu gasirea unui loc de munca DACA VREI SA MUNCESTI GASESTI PARERI SUNT DESTULE POSTATE DESPRE 60% DIN FIRMELE MARI DAR CONTEAZA CE PARERE ITI FACI TU NU CE PARERE VOR ALTII SA ITI FACI atat am putut sa te ajut daca o sa intelegi ce am zis e cel mai bun sfat bafta