Comunitatea soferilor profesionisti Jump to content

Sunt intr-un fel de ceata


MihaiT

Recommended Posts

  • Members

Sunt sofer nou nout dar cam prostut.Adica am gasit un servicu pe tir pe Europa.Sunt nou in treaba asta si am o luna de condus.Patronul ma angajeaza si peste 4 zile trebuie s afiu in belgia ca sa iua curse in toata Europa.Starea mea actuala? SUNT TERMINAT!!!.daca ma pierd? daca ocolesc mult? daca fac kilometrii in gol si ma fac de ras? daca intarzii cu descarcarea? Sunt terminat.Nu stiu ce GPS sa leg mai usor de utilizat pt incepatorii ca mine....Am citit 100 de pareri pe forum aici si sunt in ceata.Problema e ca patronul mai face traseul si il schimba mai rau ca GPS-ul mergi ope national,schimba pe autostrda ,iesi pe iesirea 22,intoarce-t einapoi pe 22 ,iar pe national ??? ??? ???. CE sa imi cumpar ? Am si un laptop cu receprot de gps,si vreau sa instalez un soft si pe acesta. Este posibil sa instalez pe GPS mai multe softuri de camioane? daca da pe care sa il folosesc mai bine? Va multumesc ca ati citit prostiile mele si DRUMURI BUNE SA AVETI!

Link to comment
Share on other sites

  • Members

Colegule mergi fara frica si nu-ti mai pune prea multe intrebari ca te duci singur in eroare, ia-ti un navigator Mio cu soft igo primo sau daca nu incearca un Garmin e scumpisor da cica isi face treaba numai fii atent la ele sa aibe memorie interna de ce-l putin 4 gb si sa ai mai poti pune si un card de memorie, e bine sa ai o harta a europei cu tine s-au un atlas,daca nu te descurci undeva te opresti in parcari ca e plin de romani afara, si iti arata ei daca nu stii ceva  ;) bafta multa si drumuri bune

Link to comment
Share on other sites

  • Members

sal mihai  parerea mea gps il pui aproape de adresa [ ex descarci in paris sau roma atunci il pui sa mergi dupa el] cel mai bine e sa mergi dupa harta si atlas , incearca,, i primo my way ,, merge putin si pe ro , dar afara e super , am fost in bg sofia si ma dus 99%, apropo din craiova sunt si io , cum ii zice la firma unde lucrezi .

Link to comment
Share on other sites

  • Members

Am 27 de ani si lucrez la in Belgia la o firma cu 10 capete tractoare. Va multumesc pentru sfaturi.O s aimi cumpar neaparat si un Atlas.Michellin este bun?Am un laptop pe care o sa bag un soft de camioane si cred ca o s acumpar si un Gps Mio cum am fostsfatuit la fel cu un soft pt camioane. Doamne Ajuta!

Link to comment
Share on other sites

  • Members

Daca patronul iti face traseul gps este bun numai aproape de destinatie ptr. a gasi adresa mai repede,ptr, tine harta este sfinta,softul ptr. camioane mai mult te incurca(parerea mea). Ca un sfat inainte de plecare in cursa sa-ti faci traseul pe o hirtie (pe ce autoband mergi la ce iesire iesi,nr de national pe care intri directia(stinga sau dreapta) ,ect...) si o sa vezi ca totul o sa-ti se para mai usor,asemenea probleme pe care ti le faci sint normale,nu-ti fie teama,cu atentie si mai ales fara GRABA, o sa treci usor peste ele,multa bafta si sa ne tii la curent cum te-ai descurcat.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.