Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

ajutor ptr. incepatori


Postări Recomandate

  • Members

colegiilor cu experienta ma adresez:  suntem multi incepatori fara experienta, ne-am dori si noi sa gustam din tainele adevaratei soferi.  ajutati-ne si pe noi incepatori. ganditi-va cu un timp in urma cand ati fost k noi cum v-ati simtit cand v-a ajutat cineva? vrem si noi un loc la volan dar patroni din ziua d azi nu vor soferi fara exp. de parca ei s-au nascut direct cu masinile in curte si patroni, si ei au plecat de jos asa suntem si noi. deci: puneti o vb buna si ptr noi si unde se poate sa ne ajutati chiar voi.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

Salutare...nu ca as lua parte la una din tabere...dar...multi din veterani s-au ars cu aceste vorbe bune puse pentru incepatori...desigur...sunt oameni si oameni.....ca padure cu uscaturi si fara.....dar odata ce te-ai ars...ca veteran zic....pana cand mai pui o vorba buna sau iei un incepator....pana ti se nnegreste obrazu-n firma :(...sau continui sa crezi ca arta asta mai are loc de perfectionare?!.... ;)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

Intradevar,si ei au nevoie de ajutor si pe cat am putut eu i-am ajutat,apoi ce au facut ei,bine sau rau este problema lor,dar trebuie sa ii ajutam.Si eu am fost ajutat,si tu ,si toata lumea,daca nu cu o slujba,cu o vorba buna,cu un sfat......asa ca colegi incepatori curaj si ori mergeti cu unul mai vechi,ori incepeti direct.Daca ai spirit de observatie,memorie buna si acum un GPS ca lumea,vei reusii singur,si te vei invata rapid.Eu am inceput cu harti....era f greu,trebuia sa ma dau jos mewreu sa intreb,dar acum am GPS pentru camion,si ajung rapid.Soferia de azi este mult mai usoara,cu noile tehnologii,decat a fost in trecut.Mult succes si drumuri bune!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.