Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

Postări Recomandate

  • 2 months later...
  • 2 weeks later...
  • Members

Astazi am revenit acasa de la Viena si vreau sa va avertizez pe cei care au intentie de a se duce in Austria ca e o piedere de timp si bani .Ce veti gasi acolo este un roman care minte 95%din ce spune,un salar de 45 euro la zi pe care ti-l da doar daca nu ii dai cmr si il presezi ,un contract de munca facut pe firma Fuel logistic suceava care nu va fi niciodata inregistrat ,dar el iti promite de acasa contract pe Immoslov Slovacia,niste camioane intro stare deplorabila jegoase fara frigider cu cabina mica (man tga fara cusete unde sa iti pui hainele ,varianta cea mai scurta de cabina cu un sigur pat)tehnic lasa de dorit,nu are nici un contract sigur cu o casa de expeditie ,astepti prin parcari sa iti bage bani pe card sa platesti autostrada pe Italia.O sa va zica ca nu a gasit soferi seriosi si tot felul de minciuni , la inceput e credibil pana ajunci si vorbesti cu el.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

Nu am ramas sa muncesc la el cand am vazut ce debandada este ,dar daca tu cunosteai desprea aceasta asa zisa firma de ce nu ai postat cea ce este acolo, asa mai scuteai si tu uni colegi de anumite costuri .Eu nu am ramas in pierdere, dar poate uni se duc cu bani imprumutati ca au pus botul la ce zice un mincinos.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

Daca te-ai incurcat cu el si te apuci de treaba nu ii predai cmrurile pana nu iti vezi bani ,asfel ai sanse mici si nu pune botul la ce spune el ,ai sa vezi ca nu ai baza in ce spune el . Faza ca soferii nu sunt seriosi si ca ala a facut nu stiu ce sunt doar aberatiile lui . Bafta si spor la treaba

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

la tel mia zis ceva de 27 camione ,dar cand am intrebat de soferul care ma dus la Salzburg undeva la 12 camioane, din care unul la reprezentanta Mercedes la Salzburg la reparat ,un Man lasat printro parcare de langa Salzburg cu ambreajul defect ,un Iveco ce trebuia dus la reprezentanta Iveco pe langa Viena si alte 3 manuri ce erau in garaj la Grehaus .De cati soferi mai are nu stiu ,dar din cate mia zis mecanicul de la parcare are o luna jumate si nu isi primise salarul ,mai este un sofer care are mercedesul inmatriculat in spania si cu care se plimba paul (sefu).si mai este Loti cel mai vechi sofer al lui ca cad nu ii da bani ii blocheaza marfa si nu pleaca in cursa pana nu isi vede bani . din cate vezi o adevarata tiganie .

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 2 weeks later...
  • Members

am lucrat mecanic la aceasta firma 7 saptamini si am luat cea mai mare teapa nu mia dat nici un ban dupa prima luna zilnic ii ceream banii dar sa inbolnavit o saptamina a avut tupeu sami dea un nr de cont fals de a incercat sotia pe la toate bancile din oras. dupa aia o facut infarct fiusu si tot asa de mi sa urit cu minciunile lui numele lui nu e prohasca cum se prezinta ci paul angheluta un tepar nenorocit din piatra neamt. cautatil pe net si o sa va convingeti masinile sunt varza. iar dupa cele 6 saptamini te cheama la garaj sai predai cardu de motorina cmr si te mai tine pe la garaj citeva zile unde cu greu iti plateste un bilet sau te duce in terminal si te lasa acolo sa te descurci o sati spuna ca banii vor intra in 2 3zile si apoi nuti mai raspunde la tel daca nu ma credeti mergeti si incercati pe pielea voastra va doresc mai mult noroc. masini nuare decit 12 dintre care doar 6 sunt in lucru iar 6 au itp expirat probleme cu ambreiajele etc

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

mestergica daca tu crezi ca pe asta il intereseaza de plangerile tale te inseli ,fa plinul la masina vinde ce poti si dute acasa .E mafiot mare( http://www.monitorulneamt.ro/stiri/?edi ... icol=22654) nu se deranjeaza pentru bani ce are sa tii dea .Treci la fapte altfel o sa iei teapa.bafta si drumuri bune si multumesc ca nu am ramas la aceasta firma .

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

M-am intors si eu de la Viena, colegii au dreptate din pacate minciuna si povestile se tin lant . Trebuie sa spun ca mie mi-a platit o parte din bani dar cealalta parte care ar fi trebuit sa intre de mult in cont ....pauza .Este de neinteles cat de mult poate sa minta omul asta ... mai rau este ca eu am impresia ca GTM-ul stie ce se intampla cu soferii pe care ar trebui sa-i plateasca Paul dar este interesat doar sa-si recupereze banii platiti in avans . Oicum mie nu-mi place sa fiu prostit in fata si o sa-i pese de plangerile mele .

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.