Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

despre firma Salamont-cluj


Postări Recomandate

  • Members

salut colegu, si eu am vorbit cu cei de la salamont si trebuia sa ma duc la firma dar imi era groaza ca dau iar peste o usa inchisa cum am mai patit cu diverse firme, eu sunt incepator asta in sensul ca nu am lucrat ca angajat , dar am fost cu taicameo cateva curse pe comunitate si cam toti din familie sunt soferi pe TIR, deci stiu ce si cu ce se manca, crezi ca poti vorbi cu varu tau ca sa ma cheme in proba?  ai aici nr de tel:0742757821, daca ma poti ajuta ma revansez.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

azi am vb si cica au luat 4 renault noi si au nevoie de soferi,dar pt extern le trebuie neaparat cu experienta,ca se merge singur,fara coleg!!!  ::) dar eventual poti sa incerci pe tara pe o septica,ca au nevoie!!! iti scr aici un nr de tel de la cel ce se ocupa cu angajarile 0742 140136

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

salut colegu, si eu am vorbit cu cei de la salamont si trebuia sa ma duc la firma dar imi era groaza k dau iar peste o usa inchis cum am mai patit cu diverse firme, eu sunt incepator asta in sensul ca nu am lucrat ca angajat , dar am fost cu taicameo cateva curse pe comunitate si cam toti din familie sunt soferi pe TIR, deci stiu ce si cu ce se manca, crezi ca poti vorbi cu varu tau ca sa ma cheme in proba?  ai aici nr de tel:0742757821, daca ma poti ajuta ma revansez.

suna tare de tot ,am tot neamu sofer de tir dar ma rog de colegu mishu poate vorbeste cu varul lui sa ma bage la firma asta,....asta e ca in caragiale ,..si eu cu cine votez,...drumuri bune si uscate

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

imi place cum gandesti. ai vorbit direct cu cei de la salamont dar ti-a fost frica sa mergi sa vorbesti fata in fata cu ei. asa ca e mai sigur sa vorbesti cu cineva care stie pe altcineva care cunoaste pe cineva care lucreaza acolo. tu ce impresie crezi ca isi face un patron despre tine care te cheama la interviu si tu nu mergi, dar dupa aia vine lantul slabiciunilor ca sa iti puna o pila? sunt ferm convins ca te are deja la suflet. daca vrei cu adevarat sa te angajezi si nu ai curaj, ia o tarie inainte, si du-te si vorbeste fata in fata cu ei. chiar daca nu iti convin conditiile, macar vezi cam ce ti se cere la un interviu si cum se comporta patronii. nu e nici o problema daca nu iti convin conditiile. cauti in alta parte. dar macar nu ramai ca ale din povestea lui creanga care boceau ca o sa urce pisica in pod si op sa dea drobu de sare jos si o sa ii cada in cap copilului. curaj, ca altfel o sa stai acasa si o sa astepti sa iti bata patronii la usa ca sa te intrebe daca nu vrei sa te angajezi. asta nu o sa se intample.

si apropo, la faza asta, tu ai fost lupul. daca erai scufita rosie ai fi fost la interviu deja si il intrebai pe ala de la salamont daca numai atata poate.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 1 month later...
  • 1 month later...

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.