Members costy67 Posted January 7, 2013 Members Share Posted January 7, 2013 Pentru cei care au cerut filmul The Convoy cu subtitrare inclusa : http://rapidshare.com/files/3140890572/convoy.rar Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members andreidac Posted January 7, 2013 Members Share Posted January 7, 2013 Multumim mult de tot Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members arion razvan Posted January 7, 2013 Members Share Posted January 7, 2013 ajutama si pe mine ca nu stiu cum sa descarc. multumesc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members costy67 Posted January 7, 2013 Author Members Share Posted January 7, 2013 Dai clic pe link-ul postat de mine,apoi dowload file pe culoarea verde si pe salveaza...Va fi descarcata o arhiva rar.Dupa dezarhivarea cu win.rar poti viziona filmul. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members andreidac Posted January 7, 2013 Members Share Posted January 7, 2013 si cred ca o sa iti trebuiasca si Vlc player pentru vizualizarea cu subtitrare Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members costy67 Posted January 7, 2013 Author Members Share Posted January 7, 2013 si cred ca o sa iti trebuiasca si Vlc player pentru vizualizarea cu subtitrare Nu neaparat andrei!Depinde de codecurile instalate in calculator.Eu vad toate filmele ,indiferent de format cu BSplayer. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members TirExpress Posted January 9, 2013 Members Share Posted January 9, 2013 am vazut filmul cu multi ani in urma si mi-a placut la nebunie. am vrut sa imi cumpar un Rubber Duck sa imi pun pe capota. Am vazut unul intr-un chrome shop si am dat navala. Noroc ca m-am uitat la pret... 250 de dolari US. Mi-a trecut repede. Alte filme de cautat si care sunt pe youtube ar Whitelane Fever, Duker the trucker, Big rig si altele de care nu imi aduc aminte acum dar le postez dupa ce imi iau lecitina. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members Cosmin66 Posted January 13, 2013 Members Share Posted January 13, 2013 Un film intr-adevar reusit. Merita vazut!(chiar si de mai multe ori, cazul meu). Un film ce ar fi frumos sa ne puna putin pe ganduri!?!??! Un film ce trezeste emotii in orice sofer ce e intr-adevar sofer! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts