Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

EDD

Members
  • Număr conținut

    46
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

  • Zile Câștigate

    1

EDD a câștigat ziua ultima dată pe Iunie 16 2020

EDD a avut cel mai apreciat conținut!

Despre EDD

  • Dată Naștere 05/21/1986

Profile Information

  • Gen:
    Masculin
  • Locatia:
    Neamt

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

EDD's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Prima saptamana in comunitate Rare
  • O lună in comunitate Rare
  • Un an în comunitate Rare

Recent Badges

1

Reputație Comunitate

  1. Daca aveti nevoie de o firma care sa isi bata joc de voi aceasta este SKIPTRANS !!
  2. Interpesca din Constanta,trage pt. italieni,friguri.Daca sunt colegi care stie despre ei, va rog sa postati.Orice detaliu este binevenit.
  3. Buna seara!Pentru a face transport pe RO cu um camion de 7,5t ce documente sunt necesare?Tin sa mentionez ca nu vreau sa deschid firma ci persoana fizica autorizata(PFA),daca este posibil ca PFA sa faca transport, ce conditii trebuie sa indeplineasca?Eu detin atestate pt a transporta marfa periculoasa si generala.Va multumesc anticipat!
  4. Dezvolta colegu, ce s-a intamplat,spune ceva concret doar lucrezi de aproape 2 luni.
  5. Dezvolta colegu ,de ce ai ajuns la concluzia asta?
  6. Are cineva informatii despre PYXIS TRANS din Brasov.
  7. Eu nu am transportat marfa vrac cu aceasta firma la prelata,cu alta firma am transportat argila.Vagomu trebuie sa aiba obloane.Se decoperteaza pe o parte ,se iau toate scandurile nu si stalpii.Vine o vola careia ii incape cupa intre 2 stalpi si incarca marfa respectiva.Marfa se aseaza in 3 gramezi ,cat este locu dintre stalpi.Ce cade pana in obloane este ok.Eu mi-am facut cruce cand am vazut ce transport cu prelata era fain sa pun si chingi
  8. Eu, cum am spus, am lucrat ceva cu timp in urma si mai exact in perioada 2008.Se poate sa se trnsporte si cereale si la prelata eu am carat si lut .Eu cand lucram la ei am avut bascula,caram de la BALEGA pana la cereale.Ori si ce este marfa vrac.Am transportat toata Europa din FR in GR dar multa FR si D.Ei la bani vb altcumva Jumatate din firma este de la brasov,de la sefu de coloana(Petre) avocatu Ciprian (care are si el cateva masini la express) pana la cumatri, cunostinte si toate neamurile posibile si imposibile.Ceilalti sunt de umplutura.Nu oricine face km(vezi bv).Va urez mult succes !!
  9. Express Interfracht este expeditia firmei de transport Int Transporte Popovici din Sf.Gheorghe, eu stiam ca se da 11e la suta de km.Atentie opresc garantie 200e pe luna!!!!!!Banii se dau la timp.Am lucrat la ei in urma cu ceva timp.
  10. Colegu nu te-ai dus la skiptrans , cautai un coleg sa mergeti la ei.Oricum nu ai pierdut prea multe.Dar totusi spune ce condtii sunt la sega logistic sau nu vrei sa ajuti colegu cu detalii, nu ar fi frumos.Si tu ai asteptat info de la alti colegi.Tu sti ceva concret spune ce sti nu pune lumea pe drum
  11. Adresa:Str. VIITORULUI nr. 16Localitate:, SFÂNTU GHEORGHEJudet:COVASNATelefon:0726737055Fax:-Cod Unic de Identificare:29147655Nr. Registrul Comertului: J14 /273 /2011Stare societate :INREGISTRAT din data 26 Septembrie 2011
  12. Da prietene!Si eu il cunosc pe Obama .... "asa ca taceti din gura ce i care nu cunosc treaba"!! Cand postezi ceva, > spune din propria experienta nu de la un cunoscut.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.