Jump to content
 • advertisement_alt
 • advertisement_alt
 • advertisement_alt

Tavy985

Members
 • Content Count

  2,458
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Tavy985 last won the day on March 28 2017

Tavy985 had the most liked content!

Community Reputation

10 Good

About Tavy985

 • Rank
  Sofer profesionist
 • Birthday 04/21/1985

Profile Information

 • Location:
  Resita

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Sper sa nu supar vreun "colorat" , dar am sa pun aici un link la Country Hits Radio . Este un radio cu muzica super, ce merge ascultata cu mare placere la volon , obligatoriu la drum lung . http://www.countryhitsradio.net/
 2. La multi ani la toata lumea. Trebuie sa specifc faptul ca sunt pe acest forum inca de pe la inceputurile lui si mi-a fost dat sa vad tot felul de useri ce s-au perindat pe aici . Nu pot sa nu spun ca savimbi si kenworth au fost si inca mai sunt niste oameni de nota 10, romani adevarati (nu ca majoritatea celor ce traiesc in prezent in Romania ) care nu uita de unde au plecat, isi spun parerea si incearca sa o readea cat mai exacta si cat mai corecta cu putinta. Sunt oameni care te ajuta cum pot si iti intind o mana de ajutor atunci cand au acesta oportunitate. Recunosc ca nu m-am
 3. Felicitari,faci o treaba foarte buna. Trebuie sa mentionez faptul ca am urmarit si primul sezon, dar cred ca sezonul 2 se anunt mult mai interesant si mai bun,asta judecand dupa acest prim episod. Trebuie sa te felicit pentru faptul ca ai renuntat sa iti suprapui propria-ti imagine peste imaginile initiale si de asemenea ca ai renuntat la povestile plictisitoare si care nu prezentau un prea mare interes in definitiv. In astfel de filmulete se cauta aventura,intamplarile prin care trece acea persoana ,ce realizeaza filmarea, sau lucrurile inedite pe care le-a vazut sau prin care a trecut. Din p
 4. Multumesc pentru urari. Recunosc ca am fost cam prins astazi cu putina munca si ceva drumuri, dar maine fac cinste .
 5. Asta cred ca milkymobilul ;D . Mi-ar prinde bine si mie unul asa ....prietenii stiu de ce !
 6. LA MULTI ANI COANE !! Cu intarziere mare, imi cer scuze .
 7. Este o mare porcarie ca un camion sa fie desemnat in 2011 ca fiind "Camionul anului 2012" .Deci se da premiul anticipat . Cred de cuvinta ca un premiu sa fie dat la sfarsitul anului pentru acel an. Daca in mai sau iunie 2012 apare un camion mai bun ? Dincolo de aceasta problemioara, sunt bucuros ca Mercedes- Benz a fost ales Truck of the year 2012 .
 8. Anvelopele C sunt folosite de la o anumita greunate (tonaj) in sus.Nu conteaza cate locuri sau ce intrebuintare are acel autovehicul. C-ul acela indica faptul ca este un cauciuc conceput pentru autobuze (sau transport persoane) si camionete (sau transport marfa) . Si pe celebrele Aro cu 5 locuri erau folosite anvelope cu indice "C" .
 9. LA MULTI ANI SI DRUMURI CAT MAI LINISTITE !!!
 10. LA MULTI ANI !!! Multa sanatate si tot ceea ce-ti doresti sa se indeplineasca.
 11. Cand te urci la volanul unui camion trebuie sa fi deja profesionist.Este ca si in aviatie, in momentul in care urci de unul singur in avion si zbori cu el trebuie sa fi profesionist, altfel te prabusesti.
 12. LA MULTI ANI DORINA !!!!! LA MULTI NAI MIRCEA !!!! Va urez multa sanatate, fericire, realizari si drumuri cat mai bune. P.S. Imi cer scuze pentru intarziere.
 13. Astazi, fiind o zi frumoasa Si stiind ca-i ziua ta, In parfumul serii Tin a te felicita. Astazi, ziua fericirii Pentru tine a sosit; Iti doresc in a ta viata Numai drumul aurit, Flori frumoase, fericire Sa rasara-n calea ta, Iar acum, te rog, primeste LA MULTI ANI din partea mea. P.S. Imi cer scuze pentru mica intarziere .
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.