Comunitatea soferilor profesionisti Jump to content

Driver-ul

Members
 • Posts

  610
 • Joined

 • Last visited

About Driver-ul

 • Birthday 09/11/1979

Profile Information

 • Gender:
  Masculin
 • Location:
  Arad

Recent Profile Visitors

3,370 profile views

Driver-ul's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

 • Dedicated Rare
 • Week One Done Rare
 • One Month Later Rare
 • One Year In Rare

Recent Badges

2

Reputation

 1. Pentru parcari securizate in Franta gasesti un topic postat de mine .
 2. Nu este o meserie "grea" daca ai inclinatie pentru soferie, dar nu este suficienta doar inclinatia, trebuie sa dai dovada de o atentie maxima , orice greseala poate costa mult, disponibilitate de a invata lucruri noi zi de zi, rabdare si multa multa dragoste pentru aceasta meserie frumoasa. Referitor la colegul de echipaj este greu sa ma pronunt. Suntem oameni si oameni, buni , rai cum ne-a lasat Dumnezeu. Daca de la primul nu ai ce invata nu dispera, incearca cu altul si tot asa pana vei pleca in prima cursa singur. Dar nu uita meseria nu se invata se fura , iar intrebarea moarte nu are ! Drumuri bune si bafta maxima !
 3. Nu este nici un abuz, nu se specifica niciunde care este timpul necesar unui control. Ca exemplu din experienta proprie in Franta am fost controlat de Ministerul Transporturilor timp de 50 minute, in Anglia am fost controlat de VOSA timp de o ora si 20 minute, in ambele cazuri a fost doar control al documentelor si program. Felicitari pentru lipsa abaterilor !
 4. Franta: A1. Aire de Vemars Ouest, pe sensul Lille - Paris dupa iesirea 7, 156 locuri, in apropiere de Paris Nord, www.sanef.com A1. Iesirea 20 Lesquin, Centre Regional de Transport de Lesquin, Rue du Pic au Vent, Lesquin, F-59810, 149 locuri, in apropiere de Lille, se poate ajunge si din A23 iesirea 1 Lesquin, www.crtlesquin.fr A2. Iesirea 20 La Sentinelle, intersectie cu A23, Truck Etape, 300 locuri, in apropiere de Valenciennes, www.trucketape.com A5b. Iesirea 13 Reau, Centre Routier Park+, 100 locuri, in apropiere de Paris Est, se poate ajunge si din A5a iesirea10, www.parkplus.fr A7. Aire de Montelimar Est, 119 locuri, acces din ambele sensuri, www.vinci-autoroutes.com A9. Iesirea 27 Lunel, 149 locuri, in apropiere de Nimes si Montpellier, www.vinci-autoroutes.com A9. Iesirea 36 Beziers Ouest, Truck Etape, 300 locuri acoperite cu panouri solare, www.trucketape.com A10/A83. Iesirea 11 Niort Est, Centre Routier La Creche, Securit Park, 40 locuri, in apropiere de Niort si Poitiers, www.securitpark.fr A28. Aire du Domaine d'Harcourt, 16 locuri, in apropiere de Rouen, www.alis-sa.com A28. Aire des Haras, 42 locuri, in apropiere de Alencon, www.alis-sa.com A31. Iesirea 6 Langres Sud, Park+, 230 locuri, in apropiere de Chaumont si Dijon, www.parkplus.fr A43. Aire de l'Isle d'Abeau Nord, pe sensul Chambery - Lyon dupa iesirea 7, Park+, 60 locuri, in apropiere de Lyon Vest, www.parkplus.fr A46. Aires de Communay Nord si Sud, 62 locuri in Nord si 63 locuri in Sud, in apropiere de Lyon Est, www.vinci-autoroutes.com A63. Aire de Labenne Est, 49 locuri, acces din ambele sensuri, in apropiere de Bayonne, www.vinci-autoroutes.com Important: Pentru tarifele practicate, modalitati de plata, carduri acceptate si servicii oferite consultati adresele atasate sau http://routes.wikia.com/wiki/Parking_PL_sécurisé_en_France . Drumuri bune si odihna placuta !
 5. Detalii gasiti aici: http://evenimenteauto.ro/car-truck-show-shine-13-14-august-2016-oradea/
 6. Noutati despre acest proces gasiti aici : http://www.aradon.ro/sclavie-aradeana-pe-drumuri-europene/1641808 . Lectura placuta !
 7. Referitor la "povestile de parcare" am gasit aceste doua articole : http://www.e-camion.ro/2016/03/23/autoritatile-franceze-amendeaza-soferii-care-isi-efectueaza-pauzele-in-cabina-2/ , https://www.untrr.ro/diverse/noi-prevederi-in-franta-privind-conducerea-in-echipaj-amenzi-de-pana-la-15-000-euro-aplicate-de-autoritatile-franceze-transportatorilor-olandezi.html .
 8. In acest subiect este vorba despre punctul de frontiera rutiera Nadlac 2 care se afla in Europa si mai exact in Comunitatea Europeana nu in Asia sau alte parti ale globului. Din pacate suntem prea balcanici sa putem fi cu adevarat liberi in Europa.
 9. Acesta este rezultatul controlului ANAF. Astfel de scene se petrec zilnic la punctele de frontiera ale Romaniei de cand ANAF-ul verifica fiecare societate comerciala importatoare de marfuri. Din pacate cei care avem de dus "greul" suntem tot noi soferii. Daca s-ar vrea s-ar gasi o solutie civilizata pentru depistarea societatilor comerciale evazioniste. Din pacate nu se doreste, ca vorba aceea :"daca pe noi (ANAF)nu ne afecteaza de ce sa ne intereseze. Bravo colegilor din videoclip, acolo nu s-a incalcat legea, a fost o scanteie de protest in urma la ceea ce se petrece de la 1 septembrie 2015 in punctele de frontiera pe sensul de intrare in Romania. Rezultatul controlului ANAF: cozi interminabile, nervi, timp pierdut, intarzierea marfurilor, cearta intre soferi, etc ... Multumim frumos ANAF !
 10. Evenimentul v-a avea loc in 19-20 septembrie la Brescia in Autoparco Brescia Est. Detalii gasiti aici: http://www.europeantruckfestival.com/#sthash.7Obhu4Rr.dpbs
 11. Detalii gasiti aici :http://www.ccia-arad.ro/ro/transport-ar.html
 12. A doua editie a festivalului v-a avea loc in Bucuresti la Romexpo in perioada 8 - 10 Mai. Detalii gasiti aici : http://www.t-festival.ro/?page_id=29
 13. Puteti urmari subiectul pe urmatorul link: http://www.untrr.ro
 14. In penultimul paragraf de pe urmatorul link http://tsg-euroshell.ro/noutati/2014-12 ... de-emisie/ se specifica ca se poate comanda prin e-mail de la service .
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.