Jump to content

damoncarter2004

Members
 • Posts

  60
 • Joined

 • Last visited

About damoncarter2004

 • Birthday 04/17/1977

Profile Information

 • Gender:
  Masculin
 • Location:
  suceava

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

damoncarter2004's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

11

Reputation

 1. Pe Facebook era o lista cu firme tepare,din care majoritatea erau daneze.
 2. Termostatul este nou. S-a pus nou când s-a schimbat pompa de apă.
 3. Salutare colegi! Recent am luat in primire un Iveco Stralis din 2008.De la prima cursă am observat că are probleme cu instalația de răcire.In mers,la drum drept și o viteza de 70-80 km/oră, temperatura apei scade până la 45-50 grade. Dacă mă opresc undeva și motorul merge la relantii, în câteva minute temperatura crește și se aburesc geamurile.Am pus și carton in fața radiatorului să am căldură în cabina. Am lucrat pe un daf până acum și se întâmpla tocmai invers.Ma poate ajuta cineva să rezolv această problemă? Sărbători fericite și un an nou mai bun! La Mulți Ani!
 4. Salutare! In 15 ore de lucru,ai voie să conduci 9 ore.Conduci 4.5 ore,pauza 45 min, conduci 1,5 ,pauza 3 ore, conduci 3 ore și gata programul.La cum ai scris tu acolo îți iese 12 ore condus.
 5. Salutare! Mergi la service și suflă radiatoarele,sigur celulele sunt înfundate.S- a depus praf și nu mai circula aerul ( radiator apa,interculer, climă).
 6. Am plecat de la firma la care am lucrat pentru că am refuzat să mai folosesc magnetul,și fiind platit la km automat banii erau mai puțini.Din păcate,in Moldova 70 % din firmele de transport plătesc în acest mod.Cand merg la o firma și le spun că vreau sa lucrez LEGAL,sunt refuzat din start sau mi se spune că mă vor suna ei.
 7. Cum sa te înscrii într-un sindicat daca nu a auzit nimeni de ei( SSDB,SLT sau care mai e)? De 6 ani lucrez numai pe intern,am făcut țara asta in lung și în lat,am făcut repausuri in multe parcări prăfuite,pavate, amenajate ca un autohof,dar nu am văzut niciodată oameni la vreun sindicat sa vina să se facă cunoscuți.Mai ales, peste munți în Moldova.
 8. Nu.La conditiile care le-am enumerat mai sus,mi se raspunde ca nu vreau sa muncesc,ca pe Moldova nimeni nu imi va da salariu ,,decent" fara sa ma ,,ajut".
 9. Deoarece nu am primit niciun răspuns la acest anunț,rog admin sa închidă acest topic.O zi buna!
 10. Nu au plecat toți șoferii din România.Au mai rămas câțiva și în țară.
 11. Recent am văzut la Tv o știre,cum că sindicatele au fost chemate la guvern pentru discuții.Dvs unde sunteți? Tot prin parcările din Europa? Va e rușine să stați și în România?Acum e șansa voastră...
 12. damoncarter2004

  MAN Erori

  Trebuie să mergi urgent la o diagnoza.Cum ai zis,te poate lăsa în drum oricând,mai ales că vine iarna.
 13. damoncarter2004

  MAN Erori

  Salutare! Am lucrat mai demult pe un TGA și am avut și eu in bord acest cod FFR dar nu știu dacă e același cu cel scris de tine.Stiu doar că am schimbat instalația electrică de cutia de viteze.EBS reprezintă o defecțiune de supapă de aer sau chiar senzori abs,EDC- este din alimentarea cu combustibil.
 14. Salutare! S-ar putea sa fie camera de ardere fisurată.Trebuie sa mergi la un atelier specializat sa o schimbe.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.