Sari la conținut
 • advertisement_alt
 • advertisement_alt
 • advertisement_alt

ONTAN

Members
 • Număr conținut

  16
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

Despre ONTAN

 • Rang
  Incepator

Profile Information

 • Gen:
  Feminin
 • Locatia:
  Targoviste
 • Varsta:
  28

Vizitatori Recenți Profil

870 citiri profil
 1. Buna ziua, In acest moment, disonibilitate pentru cap tractor avem pentru BELGIA-GERMANIA=0.94 euro/km, cu 70 km dislocare cu 450 euro/luna intretinerea remorcii (asigurarea rca, asigurarea casco, presuri antiderapante, coltare, chingi, etc). Contractul se va face pe 1 an de zile, cu posibilitate de prelungire. Medie de tonaj, 18 tone, dar vor fii incarcari si de maxim 24 tone, niciodata peste. Se merge doar la program, nu fortam soferul sa mearga peste program, cu pauzele respectate. Remorcile sunt ale noastre, prelate standard, marfa generala paletizata, fara ADR. Modalitate de lucru:  Cardurile de carburant + taxe sunt din prima zi de lucru fara garantie din partea transportatorului.  Monitorizarea si mentenanta camionului este gratuita. Instalare aparat GPS gratuit.  Dispeceratul este gratuit.  Facturare simpla pe Romania cu TVA. Se factureaza diferenta intre Venituri (km x tarif) si Cheltuieli (carburant+taxe la netto) la care se adauga TVA. Autofacturare saptamanala, plata la 21 zile. Motorina se deduce la netto(fara TVA),  Se ofera asistenta service pe toate relatiile. In caz de nevoie sau forta majora plata ultrarapida. Conditia e sa aveti un cont Raiffeisen Bank/Banca Transilvania. Se ofera la cerere si curse de intrare, respectiv iesire de pe Comunitate. Acestea sunt platite la pretul pietei. Contractul minim de colaborare este de 2 luni strict pe comunitate, cu 2 saptamani in tara. O zi placuta!
 2. Oferta pentru Cap Tractor!

  Oferim contracte de transport pe Comunitatea Europeana, pentru capete tractor, minim euro 5:Ruta: BELGIA-GERMANIA:Contractul se semneaza direct cu noi.Lunar se pot face intre 10.000 km-12.000 km.Avantaje:- se asigura card pentru motorina si taxe de drum, din prima zi de colaborare.- dispecerat gratuit in limba romana- monitorizare si mentenanta gratuita.Pret:- 0.94 euro/km+tva cu 70 km dislocareTermenul de plata: facturare saptamanala, plata la 21 zile.Pentru mai multe informatii: 0722.60.20.28 sau mail: [email protected]
 3. Cerinte: Cap tractor standard minim E5. Oferim pentru ITALIA-BRENNER: Pret fix lunar la un consum maxim de 35% la 100 litri. Suportam toate taxele de drum, chirie remorca, asigurare cmr, motorina Pentru consum mai mic de 35%, diferenta va fii adaugata la profit. semiremorci in stare foarte buna dispecerat in limba romana lucram 12 luni/an facturare saptamanala, plata la 14 zile. Detalii la 0722602028. e-mail [email protected]
 4. Cerinte: Cap tractor standard, Euro 5 si Euro 6, fara preferinta de marca Oferim pentru UK-Belgia: Pret: 1 euro/km+tva. semiremorci in stare foarte buna dispecerat in limba romana lucram 12 luni/an facturare saptamanala, plata la 14 zile. Detalii la 0722602028. e-mail [email protected]
 5. OFERTA pentru CAP TRACTOR!

  OFERTA pentru CAP TRACTOR: Ruta: BELGIA - GERMANIA. 10.000-11.000 km/luna. Fara chirie remorca. Cardurile de motorina si taxe de drum din prima zi, fara garantie sau plata in avans. Plata la 7 zile. Pret: 0.90 euro/km. Persoana de contact: Raluca Vladescu: 0722.60.20.28.
 6. Oferim contract de colaboarare, pe comunitate, pentru tractionisti: Ruta: Anglia - Veurnne. Pret fix lunar. Taxele de drum + motorina (32%) + asigurarea cmr + remorca noastra = suportate de noi. Plata saptamanala. 100 euro penalizare pe fiecare zi de indisponibilitate din cauza tractionistul. Persoana de contact, Raluca Vladescu: 0722602028.
 7. OFERTA TRANSPORT PENTRU COMUNITATE!

  Fara salariu soferului!
 8. Sc Ontan Logistics Srl, va ofera 3 variante de oferte pe comunitate pentru ansambluri complete sau capete tractor, pentru: 1. Euro 5 2. Euro 6 - profit fix real de 4600 euro/luna. 3. Euro 5 si Euro 6 cu ADR. Indiferent de varianta aleasa va punem la dispozitie: - Rute: Italia- UK, Germania -Uk, Italia - Germania. - Carduri motorina + taxe de drum din prima zi de lucru, fara plata in avans sau garantie. - Ferry + tunel Montblanc suportate de noi. - Monitorizare, dispecerat si mentenanta camionului gratuita. - Plata rapida. Detalii la numarul: 0722.60.20.28 - Raluca Vladescu.
 9. Daca detii un EURO 6, SC Ontan Logistics SRL va ofera un contract de transport pe comunitate cu pret fix de 4600 euro/luna.Ruta: Italia- UK.Va oferim Carduri motorina+taxe din prima zi de lucru, fara plata in avans sau garantie.Monitorizare, dispecerat si mentenanta camionului gratuita.Detalii la numarul: 0722.60.20.28 - Raluca Vladescu.
 10. ONTAN LOGISTICS SRL va ofera o gama variata de contracte de transport pe comunitate (prelata, ADR) in care puteti activa, in regim permanent, cu autotractoare STANDARD sau MEGA.Rute: Germania - Italia, Germania - UK sau Italia- UK.Va oferim Carduri motorina+taxe din prima zi de lucru, fara plata in avans sau garantie.Plata la 30 de zile de la facturare.Monitorizare, dispecerat si mentenanta camionului gratuita.Detalii la numarul: 0722.60.20.28 - Raluca Vladescu.
 11. Oferim contracte de colaborare pe comunitate pentru autocamioane de peste 20 to sarcina utila,prelata normala sau mega! Rute: Germania - Italia, Germania - UK sau Italia- UK. Va oferim Carduri motorina+taxe din prima zi de lucru, fara plata in avans sau garantie. Plata la 30 de zile de la facturare. Monitorizare, dispecerat si mentenanta camionului gratuita. Detalii la numarul: 0722.60.20.28 - Raluca Vladescu.
 12. OFERTA TRANSPORT INTERNATIONAL! Incepand cu 1 Septembrie 2015, Sc MacBros Logistics SRL, cauta colaboratori si transportatori pentru Comunitatea Europeana, pe relatiile Italia - UK - Italia, Germania - UK - Germania si Nordul Germaniei - Italia - Nordul Germaniei (curse tip round pentru ansambluri cu prelata, cat si cap tractor). BENEFICIILE CONTRACTULUI: - 11.000 - 14.000 KM REALI. - ECHIPA INSTRUITA SI MOTIVATA SA VA OFERE SIGURANTA, CONSTANTA, TRANSPARENTA, POSIBILITATE DE DEZVOLTARE, MENTENANTA. - DISLOCARE DE 80 KM PE SENS. - FERRYBOUT GRATUIT. - 175 EURO PENTRU TRAVERSAREA MONTBLANC. - CARDURILE DE CARBURANT + TAXE DE DRUM SUPORTATE DIN PRIMA ZI DE LUCRU. - DOTARE CU SISTEM DE MONITORIZARE. - MONITORIZARE SI DISPECERAT GRATUIT. - MINIMUL DE CONTRACT ESTE DE 2 LUNI INCHEIAT STRICT PE COMUNITATE CU 2 SAPTAMANI IN TARA. - SE FACTUREAZA LUNAR PE DATA DE 5 SAU 6 ALE LUNII IN CURS PENTRU LUNA PRECEDENTA, PLATA LA 30 DE ZILE DE LA FACTURARE! CU DISCOUNT DOAR IN CAZUL IN CARE MASINA ESTE IN ROTATIE ASTFEL: PENTRU SUMA PLATITA LA 7 ZILE -3% DISCOUNT, 14 zile - 2%, 21 zile - 1%, 30 zile LA INTREG. Persoana de contact: Raluca Vladescu, telefon: 0722.60.20.28
×

Important Information

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.