Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

Asfalt

Members
  • Număr conținut

    8
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Asfalt's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputație Comunitate

  1. Din cate stiu 1000 euro prima luna daca nu ai experienta si in rest 1500 euro de la angajare pana pleci (nu sunt bonusuri la km, uzura, chestii de astea) dar nici nu platesti daca ai trasnit o masina. Cu telefoanele trebuie sa insinstati, dl Voicu se ocupa de angajarea si reangajarea tuturor soferilor la KB...nu tine minte pe cine sa mai sune, mai ales daca nu a mai lucrat la KB.
  2. Buna, incepatorii au sanse in perioada de paste, concedii vara si sarbatori de iarna. Este o firma cu multi angajati romani (buni, rai, lingai,turnatori, invidiosi, nesimtiti,cumsecade) daca iti vezi de treaba si ignori rautati gratuite o sa fie bine. O parte dintre nemultumiumirile la adresa acestei firme vin de la cei care sunt suparati ca nu mai pot baga mana..."multi sunt cei care si-au facut case si au facut bani faini aici". Nu este un lagar de concentrare. Iti place ramai, nu iti place mergi unde este mai bine. Banii ii primesti fara probleme in data de 25 a luni (cel tarziu). P.S. Multi au plecat la alte firme si tot la KB s-au intors
  3. O lasam asa, te rog doar, sa nu umpli forumul si facebook-ul cu ce fac romanii, daca tot esti patriot, nu trebuie sa scoti in evidenta ce fac colegii romanii sau de la KB. Astea se numesc rautati gratuite, barfe muieresti. In rest, cele bune domnilor.
  4. Domnule Cristian, eu stiu cine esti...probabil de acea mi-am permis sa intru in discutie cu dumneata, nu-s genu care se baga in seama. Pot sa-ti zic si masina pe care esti si ca esti in Ringsted in acest moment, dar lasam lucrurile astea la o parte, doresc sa ne consideram egali. Si sa-ti raspund la intrebarile tale sau nemultumirile tale: nu te confund cu un pensionar, daca iti vezi de treaba nu esti bagat in aceasi oala cu ceilalti, asta in ochii cui conteaza pentru tine, legat de Cristian, nu la rastagnit pe Isus, a adormit in timpul lui liber.
  5. Ai dreptate Mamitzoi, nu sunt sofer(sunt incepator), stiu ca nu este usor, dar multi se plang si nu fac nimic pentru asi rezolva problemele. Daca zici ca ai lucrat la Kurt si ti-ai facut treaba nu cred ca ti-a zis cineva ceva. Stiu si de problemele de comunicare intre soferi si oamenii de la birou, m-am lovit de aceste probleme. Daca cuiva nu-i plac conditiile si este bun in ceea ce face, cu siguranta isi va gasi usor un loc mai bun sau asa cum isi doreste. Legat de rate, copii, si datori, sunt sigur ca aproape toti au asa ceva dar mai trebuie si demnitate.
  6. Domnu Cristi, tipic romanilor, este sa vada ce este in curtea vecinului,nu in curtea lor. Daca altu este cretin ce treaba ai tu. Eu ziceam ca cei care isi vad de treaba nu se plang...niciodata nu o sa fie un angajat multumit total de angajatorul sau. Eu nu acuzam pe nime persoanal, generalizam..acuma cine se simte e bine cine nu....bravo lui. Legat de mesajul tau cu Cristian Nan; te rog sa-mi spui si mie ce ai castigat cu acea postare...vreau doar sa stiu cu ce esti mai bogat, realizat dupa acea postare?
  7. Asa este domnule, mi-am facut cont sa scriu asta...poti sa ma contrazici argumentat daca vrei, eu iti voi da exemple nominale daca trebuie..
  8. Buna. Sunt si eu un angajat la aceasta firma....am cunoscut multi soferi in firma asta....si exista o regula: doar lenesi se plang, nu am auzit un sofer care isi face treaba sa se planga de ceva. Legat de domnul Nan Cristian, cel care a adormit pe volan, din punct de vedere profesional da lectii la multi soferi. Pleava firmei sunt relatiile unora dintre soferii lingai si celor de la birou.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.