Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

StoicaMircea

Members
  • Număr conținut

    7
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de StoicaMircea

  1. Multumesc colegu Piticu de detali,sincer am fost programat Marti la 11:30 dar Luni am citit tot topicul despre Bertschi si mi-a picat ouale in sandale cand am citit de contract,greseala mea recunosc. Acum stiu ca mi-am pierdut sansa la Bertschi,chiar eram foarte entuziasmat dupa ce ma sunat Thomas...sper sa nu-mi para rau Va doresc tuturor care ati aplicat la Bertschi succes si sanatate. Drumuri bune!
  2. Da colegu ai dreptate....Dar totusi daca ai fost la interviu puteai sa ne explici si noua
  3. Mai fratilor ne agitam toti pentru Bertschi...dar va-ti pus intrebarea ce facem cu contractul acela de rahat de Bulgaria???
  4. Ma sunat apoi ma intrebat cand as putea sa vin la Timisoara...deci nu stiu,k doar a vazut in Cv k locuiesc in Bv... Amu asta e.E bine si asa rau cum se spune.. Salutari!
  5. Ma sunat azi Thomas din Turcia Wtf? Ma programat pe 18.06 la Timisoara... Mai merge careva??? Drumuri bune!
  6. Salutare.... Am trimis mail si Cv de 1saptamana si nici un semn de la domnul Thomas Cei care ati fost sunati,la cat timp ati fost contactati??? Drumuri Bune!
  7. Salutare All! Am lucrat 3 ani la Kb.A fost Ok si inca este,se intra cam greu dar o data intrat ideal ar fi sa ramai cam 1 an fara sa pleci,adica din concediu te intorci mai greu... Drumuri Bune!
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.