Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

Pui de drac

Members
  • Număr conținut

    8
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Pui de drac

  1. Buna ziua, imi permit sa fac si eu o precizare, la cea ce a afirmat CIPRI ZEUS..., Nu este adevarat ca tot ce spune la Cluj se adevereste. In primul rind la bani ard cit pot, consumuri nesimtite in conditiile in care iti da un trseu pe Vielha, cu niste masini VAI MAMA LOR. Dar la firma iti spun ca sint OK. La discursuri se pricep foarte bine, dupa cum ati vazut. Drumuri bune la toti colegii si aveti grija cu cine lucrati.
  2. Buna ziua. vin si eu cu o intrebare, care nu ma intereseaza numai pe mine. Cit trebuie sa mai astept pentru atestatul ADR? Am dat examen in 9 martie si nici pina la data asta nu a venit. am fost la ARR si au spus ca mai dureaza cel putin o luna..!?!? Firma la care am lucrat mau pus pe liber, sa ma angajez fara ADR foarte greu,, VEDETI ANUNTURILE DE PROFIL,, se cere in mod expres ADR, asta una la mina dar daca ma angajez si ma opriti in trafic sint pasibil de amenda,,NU..?? Pai atunci care este solutia DONMILOR?? Halal tara.
  3. Asi vrea sa precizez 2 lucruri pentru TRUCK DENISA, 1 an primul rind vreau sa spun ca am lucrat la o firma la Bucuresti si aveam o masina nu asa cum ar fi trebuit sa fie din punct de vedere tehnic,adica nu aveam frina pe vagon si nu numai, spunindui la PATRON ca in momentul cind pun frina urca remorca pe mine, el a raspuns ca nu este nici o problema ca are casco la masina si mie imi da 500 ron la familie si a scapat..! nu pot sa spun ce a fost la gura mea. 2. Si ceva foarte recent, adica acum o luna am lucrat la o firma la vestitul Pitesti, BUSINESS ELECTRICAL CENTER, iar cind am cerut sa mi se dea diurna a trimes schimb, am predat camionul in conditii foarte bune dar sefi a considerat ca nu mai trebuie sa ma mai aduca acasa, iau zis la soferul de schimb ,,LASAL MA IN PRIMA PARCARE DAL IN >>>>>> MEA. Atunci cum este???
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.