Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

ionutpaun

Members
  • Număr conținut

    47
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de ionutpaun

  1. Anunt valabil! Șofer începător caut loc de munca in uk!
  2. Șofer începător caut loc de munca in uk! Va multumesc anticipat!
  3. Salut! Colegi care sunteți in Germania voi ce parre aveți cum e mai rentabil sa lucrezi pe camion si seara de seara acasă sau sa vi la saptamana sau luna acasă ( Tot in Germania) si ma refer la cei care au contract de munca direct cu Neamțul
  4. Multumesc! Drumuri bune iti doresc si eu ți-e si celorlalți colegi!
  5. In sfârșit sa soluționat dosarul NUP !!!! Si amenda 100 RON
  6. In fiecare luna prelungesc dovada de circulație , acum (luna in curs) nu mi-a mai fost prelungita polițiștu a spus ca la el nu a ajuns nimic... Asta ce-o mai inseamna sa soluționat dosaru NUP/îUP?
  7. "1= a zis ca da 1200£ pe 3 luni, a dat!" Din ce înțeleg eu asta inseamna 400£ pe luna sau... ? )))
  8. Ai terminat colegu cu problema? Daca da, cat timp a durat pana la solutionarea cazulului si redobândirea permisului?
  9. am depus cerere la parchet si tot nu am primit nici un semn din ce m-am interesat ar fi trebuit in MAX 20 de zile sa primesc o citație, am mai fost la parchet si mereu imi spune ca dosarul a fost la ei a luat număr de intregistrare si lau trimis inapoi la circa de politie, chiar nu mai stiu ce sa mai cred cei de la politie imi spun ca dosarul ei lau trimis la parchet
  10. Da asa este am primit , acum astept ,din ce m-am informat am inteles ca de la data depuneri in maximum 20 de zile ar trebui sa vina si un răspuns ,sper sa sa fie unul favorabil(NUP)
  11. Astăzi am scris de mana o cerere pentru urgentare a dosarului si am de gând ca mai e suni rata sa o depun la parchet, primesc un număr de înregistrare precum ca am depus cererea?
  12. Daca intri de pe telefon si ai setat blocate cookie-URI sigur dasta nu te poti Autentifica , eu asa am patit!
  13. Am fost azi la politie si au spus ca dosarul meu e deja la parchet, asta ce-o mai însemna ca e aproape de finalizare, sau...?
  14. Am mai inteles ca o data permisul schimbat e ca si cum ai acea dovada de adresa si imediat ce lai schimbat e ca si cum ai avea dovada de adresa si poti merge linistit la banca si deschizi cont , totodata am mai auzit ca daca ai pașaport te ajuta mai mult spre deosebire de buletin!
  15. Salut, am si eu câteva întrebări șoferilor care lucrează deja acolo: - cum procedați cand doriți veniți acasă gen vacanța , trebuie sa anuntați va dau ei un termen pentru revenire la munca sau plecati si reveniti cand vreți ( pentru cei ce lucrează LTD )?
  16. PS: in urma cu o luna de zile am fost la circa de politie sa intreb ce se intampla cu dosarul meu si nimeni nu ma băgat in seama mai mult decât atat ofițerul de serviciu mia comunicat ca polițistul care se ocupa de caz este in concediu si sa revin peste o saptamana, merg dupa o sapataama acceiasi placa polițistul care se ocupa de caz nu era in birou am așteptat cca. 30 de min pe hol am i trenat din nou si mi-au spus ca. A plecat din circa:))) ce sa zic bataie de joc ) văzând cum stau lucrurile am zis sa nu mai insist sa nu care cumva săi enervez si sa primesc o soluționare de caz la care sa imi pare rău ca am scormonit , acum mai pus pe gânduri cu scrisoarea de urgentă sunt total in ceata tot la fel ma gândesc sa nuu mio faca lata pt cai cicălesc
  17. Observ ca te pricepi colegu , te rog spune-mi cum redactez cererea asta spre exemplu: daca încă dosarul se afla la circa de politie la cine trebuie sa merg sa spun ca vreau cerere de urgentă la fel si in cazul daca dosarul a ajuns la parchet? Informațiile primite de la tine imi sunt chiar de un real folos Multumesc!
  18. Eu astept din Septembrie sa imi vina ceva acasă si nimic , la parchet merg in fiecare luna pentru prelungire de dovada am întrebat si mi-au spus ca la ei încă nu a ajuns dosarul si ca ar fi la circa de politie. Orcum multumesc pt informati!
  19. Colegi la voi cat timp a durat pana la soluționarea cazului?
  20. La multi ani!!! Multumesc frumos colegu am sa tin cont de sfaturile primite si sper sa reusesc.
  21. Poti da mai multe detali aici ?
  22. Am citit colegu , foarte interesant ce spun băieți si de remarcat. Multumesc
  23. Ma gândesc serios la Anglia , vad că-S mai multe oferte
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.