Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

SergiuPaun

Members
  • Număr conținut

    11
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre SergiuPaun

  • Dată Naștere 02/10/1990

Profile Information

  • Locatia:
    Arad

Contact Methods

  • Yahoo
    sergiu_xxxl

SergiuPaun's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputație Comunitate

  1. chiar plangea si ii zicea ca asta nu e pentru el si ca nu mai vrea pe tir ..... Eu zic ca a patit ceva de s-a speriata asa de tare , daca ai nevoie de indicatii suni dispeceru pt.ca el vede unde esti .... (parerea mea) si baiatu era la descarcat. deci se descurcase...
  2. si eu am auzit de treaba asta la un moment dat. Da nu am crezut . Dupa mine astea is povesti de parcari....
  3. da, trebuie sa vrei cu adevarat sa faci meseria asta, alfel nu se poate.... restu se invata ca nimeni nu s-a nascut invatat, toti am fost incepatori candva
  4. pt colegii care incep acum meseria asta: daca credeti ca nu puteti sa faceti treaba asta nu va apucati. Am intalnit chiar azi caz: Am sunat sa ma angajez la o firma. Ma intreaba cati ani am . I-am raspuns 21 si ca fac tir de la 19 ani (comunitate) . Zice hai pana la firma sa mai vorbim ca mai luase pe unu de 22 de ani incepator. Am mers la firma discutam . Suna telefonu patronului, era colegu ala de 22 ani era in elvetia si plangea ca el nu mai stie ce sa faca...... Si zice patronu asa o sa faci si tu?
  5. la Norbert acuma din 2 noiembrie incep sa faca angajari din nou . mie asa mi-au spus . Si eu caut de lucru si cam greu chiar daca am experienta.. Asta este La firmele bune nu intri decat prin recomandare (pile) si la firmele praf nu prea imi vine sa ma risc..
  6. deci clar ca nu o sa merg .... nu vreau sa me leg la cap fara sa ma doara . ms mult pentru pareri.
  7. pai pt 350-400 nu are rost sa stau atata timp plecat. Din ce am inteles de mai sus, si tu ai lucrat la ei. ? Sti sigur ca, cam astia sunt banii la ei?
  8. Azi m-au sunat si pe mine sa merg luni la ei. S a inteleg ca nu prea are rost?
  9. ma ajuta si pe mine cineva ? la ce imi folosesc aceste POI??
  10. si eu am facut cursu ala la dumagas exact din aceeasi problema: EXPERIENTA au fostsingurii care m-au luat fara experienta sunt la ei din septembrie 2010 a fos greu la inceput nu ma incadram camioane rele dar asta e doar la inceput e rau si greu dar spre deosebie de alte firme aici iti iei banii la timp airezervoarele mereupline nu astepti dupa curse si altele acum hai sa fim si sinceri un pic nici unde nu e perfect peste tot e la fel tot soferie e nici o firma unde mergi nuo sa fi tratat cummeriti asa ca e bine aici : e rau cu rau dar... mai rau e fara rau..
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.