Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

alexcaloian91

Members
  • Număr conținut

    19
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de alexcaloian91

  1. Ma poate ajuta un coleg unde pot merge in bucuresti sa modific o statie?si la c pret.
  2. Nu esti singurul care trece prin asta si eu p unde am fost nu am primit decat promisiuni.asta e poate odata si odata va pica experienta din cer si vom avea si noi incepatorii un loc de munca.
  3. Nu ai pentru ce colegule,nasol atunci,la cat de greu se castiga banu in romanica noastra te mai pun sa bati si drumu de pomana plus bani si timp pierdut aiurea doar sa.ti spuna ca depasesti limita de varsta,mult succes in continuare si poate te indruma un coleg de aici spre alta firma.bafta
  4. Colegule incearca hartl la timisoara,din cate am citit si eu pe aici este cea mai buna firma pentru incepatori,cauta topicurile despre hatl si vezi acolo ce iti trebuie si salarizarea etc.
  5. Colegule audi daca tot zici ca l.ai trimis prin posta anuntane si poi daca te.au sunat sau nu.sa eliminam odata mitu cu dusul dosarului personal.
  6. Propun sa ne strangem saptamana viitoare intr.o locatie,de exemplu parcarea de la casa poporului,sau biblioteca nationala sau un barulet.ce ziceti?acum sa vedem cine striga prezent.
  7. Salutare colegii,daca se hotaraste cineva sa facem o intalnire ma alatur si eu cu cea mai mare placere,eu sunt din bolintin vale deci mai de la tara transformata in oras cica:))
  8. de ex de ce scoate o masina fum).De exemplu la diesel fumul negru il scoate atunci cand ai un exces de motorina nearsa aceasta problema provine de obicei din cauza injectoarelor,si cu fumul alb,sau albastrui poate proveni din cauze: 1-din cauza uzurii motorului (consuma ulei) 2-din cauza la turbo atunci cand se sparge turbina pentru ca tot uleiul din motor il baga pe evacuare.sfat:daca observi ca scoate fum alb ai face bine sa nu mai pornesti motorul pentru ca s.ar putea sa afecteze mult mai multe piese)
  9. Da eu de exemplu daca momentan nu lucrez nicaieri,ce acte trebuie sa duc?
  10. Salutare colegii,imi poate da cineva cateva informatii despre aceasta firma?unde se depun cv sau ce acte iti trebuie,daca sunt corecti cu banii.Ce salariu ofera, va multumesc si drumuri bune.
  11. Multumesc mult colegule cico,am sa tin cont pe viitor de sfaturile tale si am sa le si pun in practica cand o sa am ocazia sa mai conduc un camion.
  12. Exact asta am patit,si acum cand ma confrut cu realitatea este foarte greu.si exact cum ai spus si tu,instructorii nu fac nimic altceva decat sa.ti ia banii repede si sa scape de tine.
  13. Salutare colegi,sunt un incepator Care sa fiu sincer am trecut prin scoala ca gasca prin apa pentru ca instructorii ar fi in stare sa.ti ia pielea dupa tine pentru a te invata.si as fi foarte recunoscator daca mi.ati explica si mie mai in amanunt care sunt reperele sau cum trebuie manevrat un tir cu spatele sau schimbarea vitezelor in panta,incarcat,gol.va multumesc si sper sa nu radeti de mine pentru ca sunt foarte multi ca mine si toti care fac scoala pentru c si e nu invata nimic in scoala.
  14. Colegu in aceiasi situatie sunt si eu,am lucrat p o duba de 3,5 p tara 2 ani,am atestat colete si degeaba,tot nu gasesc de munca,precizez ca sunt din bucuresti,poate ne ajuta cineva cu un sfat...as fi foarte recunoscator
  15. Foarte tare,poate ajung sa.l vad si eu live
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.