Jump to content

kosfunny

Members
 • Content Count

  97
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About kosfunny

 • Rank
  Incepator
 • Birthday 05/19/1978

Profile Information

 • Location:
  Bucuresti

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Indiferent care ar fi pozitia , cele relatate sunt corecte. Koeltrans nu e o firma rea . Eu lucrez la VidaXL si Koeltransul are divizie care trage si pentru noi si de aceea stiu destul de bine cum merg treburile si la ei. Si la Vida si la Koel sunt soferi care si-au adus prieteni , rude si cine naiba i-ar aduce la rau.
 2. Din cate realizez esti analfabet functional. Poti cauta pe google sa vezi ce inseamna. In primul rand am spus ca nu sunt angajat Koeltrans asa ca nu am ce sefi sa perii. Am spus doar ca stiu de la mai multi colegi cum merg lucrurile la ei, cu bune si cu rele ca si in orice firma . In al doilea rand nu am spus ca eu merg fara card , am spus doar ca nu cred sa se ceara la Koel asa ceva . Poate ne pui un print-screen in care firma indeamna la asa ceva sa ma contrazici. In al treilea rand nu vreau sa te incalzeasca parerea mea, din astia ca tine am vazut la viata mea si voi
 3. Intamplator stiu destul de bine cum stau lucrurile la Koeltrans chiar daca nu lucrez la ei si dupa parerea mea e o firma cu conditii de munca si salarizare peste medie. Cred ca sunt primii care inca de la infiintare ani au oferit perioade reduse de lucru si cu salariu mai mare decat minimul pe economie. Exista program de 2 cu 2, 3 cu 2, 4 cu 2, 3 cu o saptamana acasa , cam cum isi doreste soferul ! In fine, hai sa luam si aspectele expuse de tine pe rand : -1. "se merge fara card la maxim" . Cine face asta ? firma ? Sau tu soferul ? In cazul asta , desi nu cred ca e adevarat tu esti
 4. Pai la cat alearga, ce sa mai faca cu banii ? Cand sa ii cheltuie si unde ? Trist si cam dureroasa povestea cu colegul decedat si inregistrat ca pasager ! Aici cineva ar trebui sa isi bage putin nasul !
 5. Felicitari colegule si poate ne mai tii si pe noi la curent cu una cu alta. Poate prind si altii curaj sa dea inainte !
 6. Intentionez sa achizitionez o duba Iveco Daily de 3.5 t pana in 5000 euro pe care sa il folosesc pentru transport pe tara. Ce motorizare imi recomandati si eventual alte pareri din experienta voastra vis-a-vis de consum , sarcina etc. Va multumesc !
 7. Avand in vedere ca si soferul de taxi profeseaza cu covrigul si reprezinta o cota mare din numarul soferilor cred ca ar fi bine sa se infiinteze si o arie dedicata lor ! PS: Eu cred ca pentru o perioada, pana mai creste baiatul , o sa imi iau un taxi si sa alerg prin capitala !
 8. Sunt interesat de achizitionarea unei autoutilitare in stare buna de functionare de minim 12 mc ! Dispun de maxim 2000 de euro pentru moment. Masina poate fi si neinscrisa sau cu volan pe dreapta. Deasemenea sunt interesat si de achizitionarea uneia in cateva rate sau unei preluari de leasing ! Ofer si cer seriozitate ! Va multumesc! 0763.61.62.19
 9. Avand in vedere noua taxa de poluare multi isi vor indrepta ochii catre autoutilitare mici sau vehicule mixte. De ex. un T4 cu 6 locuri e o masina ideala din punctul meu de vedere!
 10. Norocul e de ambele parti. Felicitari, asta inseamna sa fii sofer bun. Sa eviti cu brio accidente iminente. Sa spui ca nu ai fost vinovat in niciun accident in care ai fost implicat nu inseamna ca si esti un sofer bun. Ai oprit? Ce zice soferul lighianului?
 11. PERIOADA DE PROBA: 2 SAPTAMANI IN CARE AMBLELE PARTI AU DREPTUL DE A REZILIA CONTRACTU FARA NICI UN PREAVIZ SAU ALTE DREPTURI BANESTI Adica poti munci doua saptamani gratis? Hmm...
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.