Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

dorin04

Members
  • Număr conținut

    13
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de dorin04

  1. Oameni corecti suntem cu totii Bogdan Grasu si asta nu da dreptul celor atat de respectabili cum spui tu de la conducerea acestei firme sa ne traga in teapa. Daca suntem uscaturi cu totii cum se face ca sunt atatea procese pe rol vizavi de "corectitudinea" lor la plata. Personal am lucrat jumatate de an la ei si mi-am luat banii doar pe 5 luni, singura mea greseala a fost de a anunta ca vreau sa plec tot din dorinta de a fi om corect. E usor sa arunci cu pietre in altii atata timp cat pe tine te tine in brate si-ti sa banii la timp. Nu-ti doresc sa fii de partea mea a baricadei dar sunt convins ca daca ai pati-o si tu nu i-ai mai ridica atat in slavi. Eu nu am vrut decat sa trag un semn de alarma, pana la urma fiecare e liber sa se angajeze unde vrea doar o face pe toarta sa.
  2. Dat fiind ca mereu am gasit informatii utile pe acest forum consider ca am ocazia de a pune la dispozitie informatii despre o firma din Bacau care pot fi utile vreunui sofer din zona. Sus numita SPY TRANS BACAU este o firma de transport international cu sediul in Bacau, parcul auto dotat cu 15 camioane din care doar jumatate sunt Euro 4 restul fiind Euro 3. Masinile sunt practic legate cu sarma si iti pun viata in pericol pe principiul ca le cad usile de la vagoane, reparatiile se fac in general de catre soferi prin parcari, etc. Se sta pe comunitate conform intelegerii 2 luni si o saptamana cu 3 saptamani acasa (realitatea 3 luni cu 2 saptamani jumatate acasa). La intoarcerea in tara se face decontul moment in care dupa ce soferilor li se impune plata la supraconsum de motorina (desi toate camioanele au in jur de 1 milion de km), nu exista siguranta decontarii cheltuielilor privind poduri, parcari, etc, patronul vazand ca soferii ii pleaca pe capete a instituit regula garantiei de 400 de euro care chipurile ti se returneaza in momentul in care te intorci la munca dupa cele 3 saptamani acasa dar pe care o buna parte din soferi nu prea ii mai primesc. Salariul la care te intelegi este de 48 de euro pe zi, salariu fix 1500 euro pe luna. Din acestia ti se retrag 80 euro - transport, pentru ca masinile sunt preluate din Austria. Daca iti convin conditiile lor e de bine de la salariul cu care te-ai inteles ramai cu practic 1200 de euro pe luna fractionati in transe de cate 200 - 300 - 500 de euro. Daca in schimb te hotarasti sa pleci e de preferat sa alegi varianta de a nu spune ca pleci si a lua teapa de cei 400 de euro care sunt garantia mai sus mentionata,daca esti om de buna credinta si anunti din timp pagubele sunt pe toarta ta si pot ajunge si la 4000 de euro bani pe care unii dintre soferii care au plecat ii mai asteapta si in ziua de azi. O sa spuneti ca nu e nici o problema, totul se rezolva cu un proces la tribunal pentru recuperarea banilor dar o sa va povestesc o mica istorioara privind modul de a actiona al acestei firme incat cu siguranta va veti da seama ca tribunal nu va ajuta in aceasa situatie. Firma Spy Trans s-a numit inainte DRASPY, firma ce a functionat acum cativa ani tot in Bacau. Aceasta firma a fost trecuta pe numele unui carutas in momentul in care soferii au dat-o in judecata pentru recuperarea banilor si automat falimentata. Astfel s-a nascut noua firma Spy Trans care probabil va disparea si ea in momentul in care soferii tepuiti se vor pune de acord sa dea in judecata firma pentru recuperarea banilor. Cu speranta ca vor fi de folos cuiva cele relatate, va urez drumuri bune.
  3. si mie mi-au zis saptaman trecuta cand inca nu-mi venise atestatul adr ca discutam dupa ce-l am, o sa le trimit si eu dosarul maine sa vedem ce zic
  4. Colegu ma altur si eu in intrebare despre firma asta. Vad ca pana acum nimeni nu pare a detine informatii despre ei.
  5. Colegii aveti cumva idee despre DOlHA SRL CLUJ? Pareri pro si contra, posibilitati de contactare e-mail? telefon?
  6. Am sunat saptamana trecuta la ei si mi-au zis ca nu au inceput selectia, am sunat azi am vorbit cu d-soara andreea si mi-a zis ca nu mai fac angajari...stie careva mai multe? se mai fac sau nu angajari?
  7. si aveti vreun nr de telefon sau o modalitate de contactare a celor care recruteaza din focsani?
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.