Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

Militzia

Members
  • Număr conținut

    3
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Militzia

  1. Ce naiba mai baieti, credeati ca vorbesc prostii? Cdi-ul o sa se duca de rapa. Am inteles ca bulgaru i-a dat mana libera lui zaharia si asta a inceput sa dea afara pe langa soferi si casierii si dispecerii..toti oamenii vechi pe motiv ca fura cu soferii! Hotului de hot ii e frica!
  2. Am sa ma citez ca pe marii clasici in viata la un post in care am raspuns unui coleg care spunea ca ia 1200lei salariu si 20lei/zi diurna. Pe unele trasee este varianta de salariu fix 1200 lei.Traseele considerate mai slabe.Pe traseele "bune" ai 10% dp ce se scade motorina.Sunt zile in care iei 20 lei sau 5 lei si sunt zile in care poti lua 100-150 lei! In general in weekend merge treaba. Atentie: Daca depasesti consumul normat de ei, exista varianta sa ai o surpriza cand iei salariul.Adica sa nu-l mai iei De diurna nici nu poate fi vorba.Ai popas gratuit.Nu vad ce treaba are firma cu popasul,dar ti se specifica asta la angajare de parca ar plati firma ce mananci tu acolo.Personal nu-ti recomad sa pierzi vremea.Fa un drum si vezi si tu ce zic baietii sau vb cu baietii de pe Paitra Neamt(am vazut ca esti din Nt) Numai bine!
  3. Colegule, daca nu as fi lucrat la cdi te credeam.De cand a inceput Bulgaru sa dea diurne?? Pleaca baietii pe capete de la firma asta,toata lumea stie ce e la cdi. Furi, nu furi tot hot esti! Pachetele sunt ale tale dar....vine smoala si-ti cere jumate din bani! Vorbeam zilele trecute cu baietii mai vechi de pe brasov si mures care au plecat ca nu sareau de 900 lei salariu! Hai ma "colegule" sa fim seriosi! Cdi-ul mereu si-a batut joc si a tras pe soferi la maxim! "Incepatorii" poate sa fie multumiti sa lucreze acolo.Suporta si ei pana castiga experienta! In afara de Tasu care e un super domn, toata conducerea aia e...ma abtin! Drumuri bune!
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.