Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

upul

Members
  • Număr conținut

    31
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de upul

  1. pe pedale pusesem servetele umede deoarece conduceam descult,iar masinile sant in curte la kaufland in perioada cand frigoexpresul transporta pentru  kaufland Ploiesti-filialele kaufland din tara.

  2. De curand am trecut de la volvo 440 E3 la DAF XF 480 ,concluziile sant urmatoarele ;cabina mai rigida ca la volvo,comfort climatizare nota 6 ,comfort cabina ,idem,faruri mai bune ca la volvo,probleme la cutia de viteze ,conducte aer schimb gama,mare ,mic,in rest trage eroic pe drumurile patriei asa cum sant ele'

  3. Daca este cineva dintre colegi care a plecat cu aceasta firma de recrutare din Targu Mures,pentru postul de sofer profesionist pentru comunitatea europeana cu detaliile;permis de conducere C+E min. 1 an experienta,min.21 ani varsta,experienta in conducerea vehiculelor de 40 tone (TIR)+min. 6 luni in RO. sau UE.,atestat marfa.Cine stie ceva detalii.Multumesc anticipat

  4. Inainte de a va hotari sa incepeti colaborarea cu firma Dumagas,cititi cele ce sa-u scris despre aceasta firma,la sectiunea despre firmele de transport,toate acele lucruri sant adevarate,cereti detalii cu privire la modul de plata ,regulamentul de ordine interioara al firmei,amenzile pe care le aplica firma soferilor pentru x motive,in limbajul colegilor care lucreaza la Dumagas,acestea fiind numite TAXA DE FRAIER.Grija mare colegilor fara experienta,decat sa munciti degeaba mai bine mai asteptati,imposibil sa nu gasiti o firma care sa va acorde seriozitate.

  5. Amenda de la A.R.R.fiind facuta pe firma,trebuie sa o plateasca firma,dar angajatorul o sa vrea sa isi recupereze banii de la tine asa ca mare grija ce angajamente de plata o sa semnezi,fiindca el o sa vina cu un angajament de plata pe care o sa-ti ceara sa-l semnezi cu acordul tau sa-ti opreasca banii din salar sau din garantie daca ai.Sfatul meu este sa te sfatuiesti cu cineva care iti poate da sfaturi legale gen avocat sau inspector de la I.T.M.

×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.