Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

marius_cristian

Members
  • Număr conținut

    5
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

marius_cristian's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputație Comunitate

  1. De acord cu tine, eu am facut 2 ore cu camionul si o ora cu remorca. Referitor la cpi, mai toata lumea ia examenul de 40 de intrebari pe calculator, lumea are probleme la studiile de caz, la scris sunt probleme, chiar si la testul 1 cu chestionarele scrise sunt probleme grave.
  2. Eu sunt de acord cu tine, dar, dupa cum ai spus si tu, depinde de judet la judet si de scoala la scoala. Dar vreau sa aud pe cei ce au facut scoala de soferi in ultimii doi ani..sau mai mult...care au facut mai mult de 5 ore in total camion+remorca. Iti spun eu ca nu sunt multi.
  3. Eu ziceam din propria experienta si de ceea ce s-a intamplat la BT. Toti cursantii care au picat, si-au cerut banii inapoi sa mearga sa faca la "vecini"...nu toti sunt ca noi...sa nu generalizam...toti vor sa se vada cu atestatul in buzunar, pe ei nu ii intereseaza sa invete, sa nu moara in trafic ca nu au stiut cum sa ia un viraj sau cum sa coboare o panta. La permis toti invatam acasa de pe internet. Dar am ajuns acum la un nivel in care toti iau categoriile de permis, unde e mai usor, dar toti pica la atestate. Sa fim seriosi, la scoala de soferi, unde faci 2-3 ore cu camionul si remorca te invata cum sa il prostesti pe politist sa iti dea permisul, abia la atestate incepi sa inveti sa fii sofer...sa te comporti ca unul ca atare. Eu ma bucur de ceea ce se intampla..trebuie sa ne trezim ca tara...sa nu mai furam si sa luam examene cu spaga si doar prin copiat(exemplu perfect :BAC-ul, unde pana acum cativa ani toti luau, acum promovabilitate de maxim 30 % pe judete).
  4. Probabil m-ati inteles gresit. Nu vreau in niciun caz sa promez aceste "moduri", dar trebuie sa ne gandim ca sunt oameni in varsta care dau de cpi, care lucreaza, care au copii acasa si nu pot sa vina o saptamana de zile 6-7 ore pe zi la cursuri. El din start nu va avea nici o sansa la acest examen. Era ieri un domn cu noi, care dadea a patra oara. Omul ala nu avea timp sa vina la cursuri. Era un domn, sofer pe comunitate de 5 ani si dadea acum cpi persoane; el nu-si permite sa stea 2-3-4 luni in tara sa invete; cu orice zi care o petrece in tara, el pierde bani buni. Clar, e benefic pentru siguranta circulatiei si toate celelalte sa se mearga la cursuri, sa se dea pe bune... Cele bune!
  5. Salut colegi. Ieri am dat si eu examenul pentru atestat cpi marfa la Botosani si am fost printre cei 5 din 30 care am luat. Pretul a fost de 900 ron. A fost un examen destul de greu, daca nu mergeam la cursuri, nu invatam si faceam chestionare peste chestionare, nu aveam nici o sansa sa il iau. Nu "s-a miscat" nimic, dupa cum se spune peste tot. Marti ma voi duce sa depune actele pentru atestat si pentru cartela tahograf; sper sa vina cat mai repede. Trebuie doua fotografii? Una pentru atestat si una pt cartela tahograf? PS:Ca fapt divers:pentru cei din Botosani: cine vrea sa fie sigur ca ia atestatele, fara probleme si fara a-l interesa cursurile sau sa invete, recomand Suceava. Cele bune!
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.