Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

donlauris

Members
  • Număr conținut

    13
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de donlauris

  1. Daca ,esti interesat sa lucrezi Irlanda ,UK si Europa ,lasa-mi te rog un numar de telefon pe angajarisoferianglia@yahoo.co.uk, ca sa putem discuta conditiile .Multumesc .
  2. Daca ,va intereseaza sa lucrati in Uk ,va rog sa-mi lasati datele de contact pe ,e-mail angajarisoferianglia@yahoo.co.uk .Multumesc .
  3. Pentru toti , cei care doresc sa lucreze ,in Marea Britanie . Daca ,va intereseaza ,sa lucrati in Irlanda ,UK si Europa ,va rog sa transmite-ti cv-ul la adresa de e-mail angajarisoferianglia@yahoo.co.uk . Angajare cu contract ferm . Pentru restul detaliilor ,salariu ,perioada de lucru , Nu discutam de plata /km, nu va trebuie limba engleza obligatoriu si alte povesti…….etc..., discutam direct prin telefon ,dupa ce transmite-ti cv-ul . .Toata lumea ,are dreptul la o sansa …. Va multumesc .
  4. Nu se cere limba engleza obligatoriu sau alta limba ... Multumesc .
  5. Va salut , daca doriti sa lucrati pe Irlanda ,UK si Europa , va rog sa-mi transmite-ti cv-ul pe angajarisoferianglia@yahoo.co.uk si va contactez ,cat mai curand posibil ,pentru restul detaliilor . Nu discutam de plata / km si alte povesti , cu care sau invatat cate unii .... Salariul fix si bun ,pentru cunoscatori . Va multumesc .
  6. Si nu va trebuie limba engleza .... Pentru, mai multe detalii ,trimiteti cv-ul, pe e-mail si va voi contacta, cat mai curand posibil .Avem nevoie, de minim 20 soferi ,masinile ,sunt DAF ,Scania si Volvo. Toate cele bune si drumuri bune ,catre toti colegii.
  7. Salut , daca sunte-ti interesati ,sa lucrati in UK, Irlanda si Europa , trimiteti cv-ul la angajarisoferianglia@yahoo.co.uk . Salariul este fix 1800 euro net/luna , nu pe zi ,km ,etc... si alte povesti . Va multumesc .
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.