Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

nonno

Members
  • Număr conținut

    10
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de nonno

  1. Nu stiu cine esti dar poate i-ti place, fiecare are opinia lui dar nu stiu ce interes ai sa-i lauzi. mai este o opinie postata eu oricum am renuntat. Oricum i-ti urez succes daca esti asa multumit,oricum mai intraba si colegii cit este de bine.Cu asta am terminat subiectul eu nu ma vind asa usor. Va doresc tuturor drumui bune!
  2. Au Daf toate automate nu cara rahat in rest de toate in rest cum am scris incarci ,descarci si daca vrei sa incerci suna +32475450622 Mia de Wael vorbeste engleza. I_ti doresc succes
  3. Bani 50 euro la zi 500 salar impozabil si 120 transport. si raspuns pentru CICO fiecare are greptul sa aleaga unii se complac altii nu depinde de fiecare eu de exemplu nu am permis pentru transpalet. Daca mai aveti intrebari va rapund cu placere. Va doresc tuturor drumuri bune!
  4. Daca va intereseza aveti aici adresa Van Dievel(in flamanda "la dracu") Industriepark Mechelen Nord/Schalienhoverdreef 7 BE 2800 Mechlen
  5. Buna Ziua! dragi colegi Daca doritisa va angajai la Diabol sa stiti ca nu este chiar asa cum vi se prezinta.Din 13 sau 15 ore de amplitudine cam jumatate tragi la transpalet iar restul conduci.pauzele de 45 de minute le faci descarcind trailerul.Sint curse scurte max 350 km. in rest platesc ai ceva conditii cind mai ajungi la garaj.
  6. Sint de acord cu tine. Problema este ca foarte multi dintre colegii nostri acum te aplauda dar in realitate accepta orice, singura motivatie fiind cea financiara. De acord si cu asta dar in primul rind trebuie sa te respecti pe tine ca apoi sa-ti poti impune respectul si sa fii respectat.Oricum asta nu se va intimpla curind cu noi rominii deaoarece noi de obicei cautam sa calcam peste ceilalti ca noua sa ne mearga bine.In primul rind nu ar trebuii sa acceptam orice dar asta e utopie ne mai treuie cultura ca noua soferilor sa ne mearga bine tutuor. Dar oricum de multe ori discutam ca sa avem ce discuta. Mult respect pentru toti colegii ce accepta conditia de a fii fiinta umana.
  7. Aici e armata curata. Stai prin garaj si executi tot felul de munci. Cu plata salariilor nu are faima rea. Daca esti corect nu ai treaba si patronul a fost sofer.Intradevar vechea trupa cu care a inceput nu mai exista.
  8. firma are capurile inscrise la Cluj si functioneaza in Italia la Campogalliano linga Modena.pe vremuri era director Giorgio (Gheorghe). Firma este situata in spatele vamii din Campogalliano. Alte detalii de contact nu mai stiu,dar trebuie sa aiba ceva nr.de tel pa site.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.