Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

florin2374

Members
  • Număr conținut

    11
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de florin2374

  1. Referitor la acest P.S., care mi se adreseaza: Domunule profesor, am impresia ca esti ,,soferul " ideal pentru Waberer's, in schimb nu prea ti-ai insusit atributiile de serviciu.Sper sa ne intalnim pe Comunitate, la un pahar de vorba, dar pana atunci sunt sigur ca nu o sa ramai cu aceiasi impresie despre aceasta firma . Apropo! Firma Waberer's este intradevar foarte bine organizata, dar aceasta organizare nu este benefica majoritatii angajatilor. Spor la bani si drumuri bune!
  2. Perioada de lucru pe Comunitate, la aceasta Waberer's este de minim 5 saptamani, dar niciodata nu o sa reusesti sa ajungi la fix 5 saptamani la unul din garajele din HU, sau Ro, din diferite motive( o sa aiba intaietate cei cu limba ascutita/multifunctionala; o sa alegi tu sa ramai pe Comunitate ,dupa acele 5 saptamani, in acest caz putand pleca acasa dupa aproximativ 10 saptamani..... s.a.m.d).
  3. Veco Rom , nu percepe taxe mediere, cel putin pentru Waberer"s. Dar decat sa trimiti copiile cerute (deoarece nimeni nu cere documente in original), e alegerea perfecta, daca mergi la interviu/proba de lucru la Miercurea Ciuc. Angajarea la Waberer's este 99,9% garantata, daca ai cele minim 6 luni experienta, sau chiar daca nu ai acea experienta, esti capabil sa treci proba, care o trece orice posesor de permis de conducere. Waberer's cere mereu ajutorul Veco-Rom pentru publicitate. Indicat este sa bati la usa firmelor de transport . Doamne ajuta! si Paste fericit !in continuare.
  4. Am fost frate, dar am renuntat. Momentan sunt in cautare. am reusit performanta, de a lucra 8 luni la aceasta firma ,,minunata", fara regrete, deoarece este firma tuturor posibilitatilor. Ai de invatat multe aici.
  5. Buna ziua! La Waberer"s, s-au facut, se fac si se v-or angaja soferi fara experienta. Pentru angajare, trebuie sa te prezinti la Miercurea Ciuc, unde sustii un test referitor la progrmul de condus(chestii minore), un test de conducere( mers 200m fata; viraj stanga ; mers 50 metri retur, de preferinta in linie dreapta ; mers 60 metri fata; viraj stanga; mers 150 metri fata; parcare cu spatele intre 2 vagoane; iesit de pe locul de parcare si deplasare, aproximativ 400 metri spre locul de unde a fost dat startul). Principalul test , este reprezentat, de parcarea cu spatele. In cazul in care cunosti pe cineva din cadrul firmei, sau un coleg, care te astepta in cabina 2-3 saptamani, esti sofer la Waberer"s. Indicatii:-daca esti o persoana care se respecta, faci experienta 6 luni si parasesti firma, deoarece dupa 6 luni se incep reducerile salariale, nemotivat. Daca firma si-ar plati angajatii, cu diurna legala , de 60 euro/ zi, nu s-ar ivi mari probleme daca ti-ar opri 300 euro, dar daca din 1000-1200 euro ti se opresc 300(caz fericit), te numesti turist, in schimb raspunzi, de marfa , de ansamblul pe care l-ai luat pe inventar si te trezesti, ca te intreaba sotia/prietena, daca lucrezi sau doar te plimbi. Daca esti apt pentru a parca un camion cu spatele(cu stanga), si daca ai habar de drumurile Europei, primesti camion rapid si poate chiar nou. La Waberer's, e mare criza, darbate la usa, nu vorbi la telefon. Bafta!
  6. Buna ziua! Este cineva din zona :Botosani/Suceava/Iasi/Bacau, care merge Marti La interviu, cu auto personal si are un loc disponibil? Multumesc si drumuri bune!
  7. Felicitari si casa de piatra! Superb videoclipul!!! Sa fiti fericiti si sa va iubiti!!!
  8. Corect!!! Trebuie sa stii sa comunici, in primul rand pentru a te rspecta pe tine insuti!!! Bafta si drumuri bune!
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.